kotsadoros Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Νοιζαδες καλησπερα, χτες ανεβασα ενα κομματι μου για το διαγωνισμο του guitar idol! Ελπιζω να σας αρεσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 μου αρεσει, πολυ ωραιο. Πολυ ωραια θεματα. Καλη επιτυχια!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 μου αρεσει, πολυ ωραιο. Πολυ ωραια θεματα. Καλη επιτυχια!!! σε ευχαριστω φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Yeaaaahhh... Ωραιότατογκαζότατο 8) Άξιος. ΥΓ: Σας έχει καταστρέψει το καραφλό αγόρι, αλλά χαλάλι του. ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Kαιρο ειχαμε ν'ακουσουμε τετοιο ωραιο παιξιμο χωρις μπαλαφαριες με σωστα πατηματα και ποιοσωστα κρατηματα(sustain) Mπραβο φιλε μου αν τα επαιζες αυτα την δεκαετια του 80 θα ησουνα πρωτη φιρμα!!Πραγματι εκεινη την εποχη με καπποιον σαν και εσενα θα ηθελα να συνεργασθω!!Καλη επιτυχια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Είναι υπέροχο! Μπράβο και καλή επιτυχία! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PanosB Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2014 Το πέτυχα χθές κατά τύχη στο youtube. Απίθανο κομμάτι! Καλή επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2014 παιδια σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση! Αν θελετε να ψηφησετε καντε κλικ εδω http://www.guitaridol.tv/video/kostas%20-alexakis/639 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2014 Πάρα πολύ ωραίο, καλή επιτυχία :) ΥΓ: Σας έχει καταστρέψει το καραφλό αγόρι, αλλά χαλάλι του. ;) ;D Ναι, αλλά μας αρέσει ;) ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2014 Πολύ δύναμη ο kotsadoros. Σε παρακολουθώ καιρό και το παίξιμό σου ωριμάζει και γίνεται μεστότερο με τον καιρό. Όταν με το καλό αποφασίσεις να γράψεις cd με original συνθέσεις, σφύρα το και θα είμαι απο τους πρώτους που θα το τσακώσω. Καλή επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση