Dinosp Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τέλειο!! Βρε Καταρρακτης, μη μου το κανεις αυτο... Πρεπει να πεταχτώ 500 μέτρα μακρυά, στο Lazy, να πιω μια ώρα βότκα, με μουσικη σε ψηλά DBs Με βάζεις σε σκέψεις με αυτα που βάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε Καταρρακτης, μη μου το κανεις αυτο... Πρεπει να πεταχτώ 500 μέτρα μακρυά, στο Lazy, να πιω μια ώρα βότκα, με μουσικη σε ψηλά DBs Κι εγω πρεπει να πεταχτω μεχρι το Frenzi να πιω κανα ποτακι με την παρεα, οποτε σε αφηνω με το παρακατω κομματι απο τους ιδιους. IF - Your City Is Falling απο το δευτερο αλμπουμ τους το 1970. Info της ημερας: O σαξοφωνιστας τους, Dick Morrissey, ειναι αυτος που επαιζε τα sax parts στο Blade Runner. Το γνωστο...Του γνωστου... ;D Περνα καμια βολτα απο Frenzi αν δεν βαριεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή διασκέδαση Εγώ είμαι ηδη στο lazy - παίζουν το lay down Saly.. Είναι τέλεια (αν εξαιρέσεις ότι έχουν μόνο Filandia) Ce la vie...θα το υποστούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ είμαι ηδη στο lazy Είναι τέλεια (αν εξαιρέσεις ότι έχουν μόνο Filandia) Δώσε χαιρετισμούς και φιλιά σε όλους από μένα Ντίνο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Είδα έναν που σουμιαζε και είπα επιτέλους θα γνωρίσω τον Φαζιο από κοντά Φτου, λάθος Άντε γεια μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ο τεραστιος Τακης Καρναβας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το θηρίο! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Στράτο μ'έκανες και τον έψαξα αυτόν τον Theriot, δεν τον ήξερα και έπαθα πλάκα, πολύ ωραίος!!! Βρήκα και αυτό: Theriot worked as the guitar coach for Forest Whitaker and Nick Nolte for the 2010 road movie My Own Love Song ;D ;D ;D Ένα κι από μένα από τον Shane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Απίστευτος είναι Φώτη (κοίταξε μόνο σε ποιούς έχει παίξει εκτός των προσωπικών του album http://en.wikipedia.org/wiki/Shane_Theriot). Δυστυχώς στο tube δεν υπάρχουν πολλά δείγματα. Άλλα δύο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις