Nestoras Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θα σου πω ότι σήμερα άκουσα για 1η φορά το άλμπουμ των MSG του 1981, θα με πάρεις στο "ψιλό"; ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι βεβαια! Νομιζω εισαι αλλης σχολης,γι'αυτο ισως. Στο κατω κατω τι να πρωτακουσει κανεις? Παντως το Assault Attack αξιζει πραγματικα,ισως το καλυτερο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Φρεσκοανεβασμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 πάνω στην κουβέντα με ένα φίλο, ξαναθυμήθηκα το μοναδικό "light" LP που σημάδεψε την εφηβεία μου (άλλωστε ήταν και το επίσης μοναδικό από την δισκοθήκη μου, που γούσταραν κατά κανόνα όλες οι γκόμενες τότε και μπορούσε άνετα να παίζει "ολόκληρο" στο δωμάτιό μου παρουσία τους, χωρίς να μείνω με τον κοκκινολαίμη στο χέρι ;D ;D ;D)... τελικά ο Λουκάς δεν μπόρεσε μετά τους AC, ούτε μόνος του, ούτε με τους αξιολογότατους Βλαβιανό και Kατακουζηνό στους Ypsilon, να χτίσει καριέρα εφάμιλλη των έτερων του στους πρώτους.... αν και (από ότι θυμάμαι) το άλμπουμ αυτό πήγε ψηλά και στην Γαλλία και στην Γερμανία και δεν πέρασε απαρατήρητο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν έβγαλαν δυστυχώς (για το είδος πάντα) δεύτερο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappateros Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 :-* I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2014 In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις