Dinosp Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Aν και δεν ειμαι τοσο του ειδους καλα εκανες και το εβαλες,ειναι πολυ ωραιο. Ax μπρε Τζιμπούρη, τι μας κάνεις τέτοιες ωρες με τον Webber Για την Αγγελική της Σύρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εισαι τοσο του ειδους αλλα το Variations του Webber μια χαρα το ακους. ;D Παιζουν και κατι ονοματα μεσα αστα να πανε... 8) ;D Αμα σου πω οτι μ'αυτο που εβαλες πριν μου ηρθε η επιθυμια να παω να βαλω το πρωτο των Colosseum II και να το ξαναμελετησω στην κιθαρα μετα απο Χ χρονια? Ευτυχως μου περασε αμεσως και ξαναγυρισα! ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=Smr2MqfuzaI Nτινο ο Webber ειναι τεραστιος,οπως ομως εχεις καταλαβει ειμαι αξεστος και δε θα γινω ανθρωπος ποτε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 ;D Nτινο ο Webber ειναι τεραστιος,οπως ομως εχεις καταλαβει ειμαι αξεστος και δε θα γινω ανθρωπος ποτε. ;D Ναι, για ανθρωπο δεν σε κόβω Είσαι όμως ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι όμως ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΣ Ντροπη να με λετε μεγαλο? Ουτε 46 δεν ειμαι ακομα. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 ;D Αμα σου πω οτι μ'αυτο που εβαλες πριν μου ηρθε η επιθυμια να παω να βαλω το πρωτο των Colosseum II και να το ξαναμελετησω στην κιθαρα μετα απο Χ χρονια? Καν'το. Μη καταπιεζεσαι. Αφου το ζηταει ο οργανισμος σου το Prog/Fusion, μη πας εναντια στα "θελω" του DΝA σου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καν'το. Μη καταπιεζεσαι. Αφου το ζηταει ο οργανισμος σου το Prog/Fusion, μη πας εναντια στα "θελω" του DΝA σου. ;D Σςςς μην ακουσει ο Φουζιος γιατι θα εχουμε περιπετειες! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rnhJgw8usFA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Στα σκληρα σημερα σερ? ;D Στα παλια κλασσικα του Γερμανου αυτο που καποιες φορες με χαλαγε ηταν η φωνη του Barden. Ειδικα οταν πηρε τον Μπονετ κι εβγαλε το Assault Attack λεω"εδω ειναι",(αν και για να πω την αληθεια ποτε δε μ'αρεσε κι αυτος ιδιαιτερα ;D αλλα του πηγαινε "γαντι" του Schenker). Μετα ομως απο ολες αυτες τις αλλαγες και τους διαφορους "οτι να 'ναι" που αλλαξε στη μπαντα,οταν τωρα στα γεραματα ξαναπηρε για ενα φεγγαρι τον Μπαρντεν,τον εξετιμησα τον Εγγλεζο. Στερνη μου γνωση.... http://www.youtube.com/watch?v=XoCtAu2V_9U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις