Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Waterfall-K Πολύ Jon Lord ε;;; πάρε και αυτό :D https://www.youtube.com/watch?v=gn8NpJRREzI In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δείτε κάμια ομορφιά εδώ, αγγουροπάρτι το καταντήσατε το θέμα τεντυμποϊδες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι ο Stan Getz και η Astrud (μάλλον). Δεν ξέρω ποιοί είναι (η γυναικεία φωνή κάτι μου λέει βέβαια), αλλά η εκτέλεση είναι .............Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η. http://www.youtube.com/watch?v=ov0uHE0iXmw Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Waterfall-K Πολύ Jon Lord ε;;;Βρισκεται στο DNA μου... (στο παραπανω κομματι ομως δεν παιζει ο Lord αλλα ο Don Airey) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι, για να θυμηθούμε τα νειάτα μας! Πόσες φορές να άκουσα αυτό το LP...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Θα συμπλεύσω δι ολίγον με τον βορειον και θα βάλω ενα ακομα χαμηλοσυχνοτικο του ίδιου Φαζιε, όνειρο!!! Πολυ δροσερό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Βρισκεται στο DNA μου... (στο παραπανω κομματι ομως δεν παιζει ο Lord αλλα ο Don Airey) Περισσότερο για το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα και για την αγάπη σου που έδειξες όταν έφυγε στο αντίστοιχο θέμα :) In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Φαζιε, όνειρο!!! Πολυ δροσερό! Άλλο ένα όνειρο από δύο εκτελέσεις! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις