LEONIDAS ROCK B Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 χαιρομαι ιδιαίτερα, ισως μπορω να βγαλω ακρη για καποια κομμάτια που ψαχνω εδω κ χρονια, ξερει κανενας οι eloy αν εχουν βγαλει μια τραγουδαρα με oriental στοιχεια κ τα γνωστα αιθέρια φωνητικα απο την ιδια τραγουδιστρια την οποια εχουν κ στο "colours", "ra" κλπ ????? το τραγουδι ειναι ασταματητο, εχει ενα σωρο ηχους, χαρακτηριστικο των eloy, δεν τσιγγουνευονταν σε αυτο, άλλωστε ο frank εχει δωσει διαπιστευτηρια αργότερα κ με τις παραγωγες που εχει κανει στο studio του για helloween κλπ... κατι τελευταίο, υπάρχει ενα τραγούδι "country morning" απο '70s, δεν ξέρω γκρουπ, εχει μπασαρα κ σαξοφωνο, πανσπανιο του κερατα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=pak-2NqRqV0 Τρελαμενοι απλα 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 και τωρα παιζει το wring that neck... :-* I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ευγε νεε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 κατι τελευταίο, υπάρχει ενα τραγούδι "country morning" απο '70s, δεν ξέρω γκρουπ, εχει μπασαρα κ σαξοφωνο, πανσπανιο του κερατα !!!! δεν είναι αυτό που ζητάς φυσικά αλλά μου θύμισες αυτούς που είχαν ένα άσμα που με άρεσε ιδιαιτέρως με αυτόν τον τίτλο στο παρακάτω άλμπουμ... EDIT οκ υπάρχει και μόνο του δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ευγε νεε μου. Αν και απο την πρωτη περιοδο τους ( με τον Evans στη φωνη δλδ και τον Simbers πως τον λενε στο μπασο :P ) το αγαπημενο μου ειναι το τριτο τους, το Deep Purple : Lalena,Chasing Shadows,April και τα ρεστα :P . Τα πρωτα δυο τα βλεπω σαν σταδιακη εξελιξη προς το τριτο δισκο τους 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LEONIDAS ROCK B Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 ΜΠΡΑΒΟ NPAP, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ !!!!!!!! ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ...http://www.youtube.com/watch?v=JVtTC6kCxls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και απο την πρωτη περιοδο τους....Δεν εχει σημασια η περιοδος, πρωτη ή...20η, αυτη η μπανταρα εχει παντα να προσφερει κομματαρες. Παρε και ενα κομματι απο το τελευταιο τους αλμπουμ (2013) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LEONIDAS ROCK B Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=H-fmZoabBvk ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις