droneblack Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Οι Doors στην πιο βαρια τους εκδοση ,ειδικα το Guns και το Orbis θυμιζoυν αρκετα.(για να διαλεξουμε κομματι κανουμε "κλικ" επανω στον τιτλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Waterfall καλα ρε συ δεν ξερεις τς "καγκουρες :D Ακουστα τους/τις ειχα, αλλα οπως φαινεται εγω στα νιατα μου δεν υπηρξα ποτε. Εμεις στην εποχη μου λεγαμε "Καρεκλαδες και Ροκαδες" χαχαχα.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fvLwMrGZiH0 Αριστουργημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αριστουργημα! Πράγματι. :) Όπως κι αυτό επίσης. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πράγματι. :) Πραγματι εχεις δικιο για το "πραγματι". ;D Το ιδιο και το αποκατω κι ας πει καποιος οτι ειναι "ενα απλο μπλουζ". Επισης τι ωραια πληκτρα και ποσο δινουν στο κομματι. Δεν εχω δικιο βρε WFK?Δεν ειναι μονο τι παιζεις αλλα και πως. Παιζει ρολο η μαστορια του μαστορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω δικιο βρε WFK?Δεν ειναι μονο τι παιζεις αλλα και πως. Παιζει ρολο η μαστορια του μαστορη. Of course, of course my friend. 8) Και στο συγκεκριμενο live ο Mr Malcolm Lukens δινει ρεστα στο Hammond, ιδιαιτερα στο Soul Dressing τα σπαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LEONIDAS ROCK B Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!! TO ELOY-LIVE ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ, ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ... WHITESNAKE ΕΠΙΣΗΣ RESPECT !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις