gvour Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντα θα είναι ωραία όσο υπάρχουν αυτά 8) Αυτα τα παλαιοτερα(καλα τα λεει και ο Τερρυ-αδερφε μου Τερη μας εχεις λιωσει με τα Λιζζυ που βανεις)και τα νεοτερα επισης ;D: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Στα 17 μου, ο μόνος φίλος που είχει δίσκο των Lizzy ήταν ο Σάκης, ο επονομαζόμενος τρούλος. Μεγάλος μπαλαδόρος. Eίχε 2 βινύλια, όλα κιόλα. Το Thin Lizzy (το πρώτο τους) και το Quadrophenia. Περιέργως ήταν ό μόνος στην παρέα που τα είχε - και επειδή ήταν περίεργος και δεν τα δάνειζε, πηγαίναμε συχνά σπίτι του για να τα ακούσουμε - ξανά και ξανά. Αφού λοιπόν, Γιώργη και Τέρυ έχετε αναλάβει τους Λιζι ας βάλω και τους άλλους, (αφιερωμένο στον Σάκη τον τρούλο) http://www.youtube.com/watch?v=6JosO5RSZ84&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλο βραδυ να εχετε καλοι φιλοι,αυριο θα εναι δυσκολη μερα στη δουλεια και πρεπει να θεσω που λεμε και στη Κρητη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλο βραδυ να εχετε καλοι φιλοι,αυριο θα εναι δυσκολη μερα στη δουλεια και πρεπει να θεσω που λεμε και στη Κρητη! Καληνύχτα και από εμένα. Τα λέμε αύριο (σήμερα) ;D Ντίνο έβαλες κομματάρα (και μπαντάρα) 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Eίχε 2 βινύλια, όλα κιόλα. Το Thin Lizzy (το πρώτο τους) και το Quadrophenia. Περιέργως ήταν ό μόνος στην παρέα που τα είχε - και επειδή ήταν περίεργος και δεν τα δάνειζε, πηγαίναμε συχνά σπίτι του για να τα ακούσουμε - ξανά και ξανά. Ντίνο στα δικά μου 15 έφερε ο Φοίβος στο Περιστέρι το Quadrophenia... πήγα στην απογευματινή το είδα και με άρεζε τόσο ώστε να το ξαναδώ και στην βραδυνή προβολή... την επόμενη πουρνό πουρνό κατέβηκα Πανεπιστημίου στο Music Corner αναζητώντας το βινύλιο... μου είπαν ότι το μοναδικό αντίτυπο που είχαν το είχε πάρει την προηγούμενη ένας περίεργος τύπος... ρε λες να ήταν ο Σάκης ο τραυλός; (εννοείται δεν τον ξέρω τον άνθρωπο έτσι)...;D ;D ;D τες πα έτσι κι αλλιώς μου βγήκε σε καλό... το ίδιο απόγευμα η μαμάκα μου έτυχε να επικοινωνήσει με θεία στας Γερμανίας που θα μας επισκεπτόταν την επόμενη βδομάδα και έπεσε παραγγελιά...εγώ την ίδια μέρα και την επόμενη ξαναείδα την ταινία άλλες 4 φορές ώστε να την εμπεδώσω, ήρθε κατόπιν το LP (yeah και εισαγωγής πλέον) και σαν να μη φτάνει αυτό το απέκτησα αργότερα και στην ελληνική έκδοση γιατί περιείχε και κάποια track (πλην Who) από την ταινία... αν λοιπόν ξαναδείς ποτέ τον Σάκη, ρώτα τον κι αν είναι αυτός, πες του κι ένα ευχαριστώ εκ μέρους μου... ;D ;D ;D (και μπαντάρα) 8) το αγαπημένο μου track που δείχνει σε 7 λεπτά πόσο δίκιο έχεις (αλλά και τι σημαίνει Pete)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 (αλλά και τι σημαίνει Pete)... Kι εσυ εχεις μεγαλο δικιο φιλτατε,μιλαμε για τεραστιο μουσικο και κιθαριστα. Δεν εγραφε απλα δυνατα ριφς,εγραφε ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ντίνο στα δικά μου 15 έφερε ο Φοίβος στο Περιστέρι το Quadrophenia... πήγα στην απογευματινή Κοντοχωριανος ;D Περιστεριωτης η μονο για την ταινια στα μερη μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Κοντοχωριανος ;D Περιστεριωτης η μονο για την ταινια στα μερη μας? γέννημα θρέμμα και επί 37 συναπτά έτη... από κει και πέρα η γυνή (με πυρ που δεν έσβηνε ούτε με θάλασσα... ;D) με έκανε βόρειο... αλλά η ψυχή έμεινε πίσω... το κακό είναι ότι όποτε κατεβαίνω πια, οι εποχές με Παραγωγή, Melody, Mad, με συναυλίες με Resus, με παπά στον Αγγελόπουλο κλπ, φαντάζουν τόσο μακρινές, που στεναχωριέμαι... αλλά c'est la vie... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 γέννημα θρέμμα και επί 37 συναπτά έτη... από κει και πέρα η γυνή (με πυρ που δεν έσβηνε ούτε με θάλασσα... ;D) με έκανε βόρειο... αλλά η ψυχή έμεινε πίσω... το κακό είναι ότι όποτε κατεβαίνω πια, οι εποχές με Παραγωγή, Melody, Mad, με συναυλίες με Resus, με παπά στον Αγγελόπουλο κλπ, φαντάζουν τόσο μακρινές, που στεναχωριέμαι... αλλά c'est la vie... :) Σε νιωθω αγαπητε! Και του λογου μου το ιδιο,Ανθουπολιωτης επι 30 ετη-πρεπει να εισαι λιγο μεγαλυτερος- μετα το γαμο στα νοτια. Ευτυχως υπαρχει ακομα το "Γραναζι",κατι ειναι κι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ανθουπολιωτης επι 30 ετη οπότε συγχωριανός... 8) Ευτυχως υπαρχει ακομα το "Γραναζι",κατι ειναι κι αυτο. έλα... δε το ήξερα... χαίρομαι και στην πρώτη ευκαιρία θα το επισκεφτώ... όλο και κάποιος κωλόγερος θα χει ξεχαστεί πίνοντας σε καμιά γωνιά να θυμηθούμε τα παλιά... τώρα ποιος θα γνωρίσει ποιον έτσι που έχουμε καταντήσει είναι ένα θέμα αλλά θα μπω με την ταυτότητα κρεμασμένη στο λαιμό... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 όλο και κάποιος κωλόγερος θα χει ξεχαστεί πίνοντας σε καμιά γωνιά να θυμηθούμε τα παλιά... Σιγουρο ειναι! Οποτε πηγαινω,παντα συντανταω δυο-τρεις τουλαχιστον γνωστους/ες απο τα παλια και λεμε δυο κουβεντες. Να μην κουραζουμε ομως τους υπολοιπους-εγω δηλ-με τις γεροντικες μας ;D ;D ανησυχιες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις