gvour Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλέ φίλε Ντίνο, πες του Marvin+ ότι το αποκάτω σίγουρα θα του αρέσει όπως και στον gvour και είμαι σίγουρος! Δε μ'αρεσει απλα και το ξερεις,ειναι ανατριχιαστικα ΥΠΕΡΟΧΟ! Ξερω οτι θα αρεσει και στον Μαρβιν,γινεται αλλιως? Mε εστειλες εδω κατω και νασ'καλα αδερφε μου! Κοπελιες βαστατε δε σας προλαβαινω! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Κοπελιες βαστατε δε σας προλαβαινω! ;D ;D Φίλος... πολύ συναίσθημα σήμερα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλέ φίλε Ντίνο, πες του Marvin+ ότι το αποκάτω σίγουρα θα του αρέσει όπως και στον gvour και είμαι σίγουρος! Καλέ φίλε Φάζιε, όντως του(ς) άρεσε (πολύ) - μου είπε α) να μην τον ξαναενοχλήσω όταν φλερτάρει "πρωτογονες" συσκευές και β) να σου αφιερώσω το παρακάτω - θα σ΄αρέσει, λέει, που δεν έχει στίχους, γιατί είσαι στιχοπλάστης, λέει, και πότε-πότε πρέπει να ξεκουράζεσαι, λέει... α, ναι - ο μπασίστας σε αυτό, λέει, λέγεται Palle Danielsoon, λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 OK I get it, είναι βραδιά τέχνης ;D Πάμε Ντίνο ;) 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Nτινο με ελιωσες με το κομματι της αφιερωσης!! Το πραγμα εχει ως εξης: Eιμαι 16-17 περιπου και εχω παει με Φουζιο και αδερφο Φουζιου(Χρηστο) στην Αθηνα για δισκους. Καθιερωμενο "σκηνικο",το καναμε καθε Σαββατο και ψωνιζαμε δισκακια,μετα φορ κοφι να δουμε και λιγο "κοσμο". ;) Ψωνιζω λοιπον τον δισκο που εβαλες και αλλο ενα Thin Lizzy(φανατικος του Φιλιππα).Kρυο εξω λεμε. Γυρναω σπιτι μεσημερι και μου λεει η μανα μου"ειδα στη εφημεριδα οτι πεθανε ενας που εχεις σε αφισσα"."Ποιος"της λεω. "Ενας με μουστακακι" μου λεει. Του λογου μου σε αφισσες ειχα τον Moore,τον Gallagher,την Πατ Μπεναταρ και τη Στβι Νικς. Ουδεις απ'αυτους μουστακι. Μου δειχνει τη φυλλαδα και βλεπω οτι πριν κατι μερες-προ νετ εποχη λεμε που τα μαθαιναμε ολα με καθυστερα- πεθανε ο Lynott.Σοκ! Θα πειτε "τι μας νοιαζει εμας ρε μ....κα".Ελα ντε! Ενα κομματι απο το δισκο των Lizzy που ειχα παρει-παρεα με το Solo in Soho- ηταν αυτο(δεν το εγραφε ο δισκος αλλα παιζει ο Μουρ και ειναι καραμπινα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 την Πατ Μπεναταρ Ε, άμα την είχες σε αφίσα... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Το πραγμα εχει ως εξης: Eιμαι 16-17 περιπου και εχω παει με Φουζιο και αδερφο Φουζιου(Χρηστο) στην Αθηνα για δισκους. Καθιερωμενο "σκηνικο",το καναμε καθε Σαββατο και ψωνιζαμε δισκακια,μετα φορ κοφι να δουμε και λιγο "κοσμο". ;) Ψωνιζω λοιπον τον δισκο που εβαλες και αλλο ενα Thin Lizzy(φανατικος του Φιλιππα).Kρυο εξω λεμε. Γυρναω σπιτι μεσημερι και μου λεει η μανα μου"ειδα στη εφημεριδα οτι πεθανε ενας που εχεις σε αφισσα"."Ποιος"της λεω. "Ενας με μουστακακι" μου λεει. Του λογου μου σε αφισσες ειχα τον Moore,τον Gallagher,την Πατ Μπεναταρ και τη Στβι Νικς. Ουδεις απ'αυτους μουστακι. Μου δειχνει τη φυλλαδα και βλεπω οτι πριν κατι μερες-προ νετ εποχη λεμε που τα μαθαιναμε ολα με καθυστερα- πεθανε ο Lynott.Σοκ! Θα πειτε "τι μας νοιαζει εμας ρε μ....κα".Ελα ντε! Συγγνώμη σε όλους αλλά ...... με κομμάτιασες ρε μπαγάσα! Τα θυμάμαι όλα σαν να έγιναν τώρα. http://www.youtube.com/watch?v=lfORJ33vrYw Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, άμα την είχες σε αφίσα... ;D Ασφαλως και την ειχα,παιδι ημανε. ;D Ανταποδιδω :-* με κατοπινο της(τα λεει ευκολα και τα μπλου): http://www.youtube.com/watch?v=34VcJZ43BTo Αδερφε μου Φουζιε,ηταν ωραια τοτε. Και τωρα ομως ειναι ωραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αδερφε μου Φουζιε,ηταν ωραια τοτε. Και τωρα ομως ειναι ωραια. Πάντα θα είναι ωραία όσο υπάρχουν αυτά 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην σου πω και για αυτά... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις