gvour Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Ωραια πραματα βανετε! Ελπιζω να μην τη σπαμε στον Ντινο αλλα και του λογου καπου κει ειμαι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Που είναι το (4)? οεο?Hah? ??? Απο το απογευμα εχω και ακουω blues, τωρα αλλαξα κλιμα κι εβαλα το "Drum 'N' Voice Vol. 1" του γερο-Cobham. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Ωραια πραματα βανετε! Ελπιζω να μην τη σπαμε στον Ντινο αλλα και του λογου καπου κει ειμαι: Μα υπάρχει άνθρωπας εδω μέσα που του τη σπάνε τα minor blues? Αντε μη βάλω το the thrill is gone ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Αντε μη βάλω το the thrill is gone ;D ;D ;DΜη κουραζεσαι, θα το βαλω εγω απο τους B.B. king, Eric Clapton, Robert Cray, Jimmie Vaughan και καμια...500ρια τυπους ακομα εκει στο τελος... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Μα υπάρχει άνθρωπας εδω μέσα που του τη σπάνε τα minor blues? Αντε μη βάλω το the thrill is gone ;D ;D ;D Nα σου πω την αληθεια Ντινε καποια στιγμη ειχα μπουχτισει τοσο που δεν ηθελα να ακουω καθολου μινορομπλουζ. Ειχα βεβαιως και απωθημενα,ειχε χρειαστει να παιξουμε λαιβ το thrill 7 η 8 φορες σερι. Αληθεια λεω,μαρτυς μου ο Φουζιος που ηταν παρων και δε λεει ποτε ψεμματα(κι αυτο αληθεια). Το ξεπερασα ομως κανοντας ομοιοπαθητικη ακουγοντας δηλ μινοριες μονο απ'τον BB. ;D ;D Kατι σαν το αποκατω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Ειχα βεβαιως και απωθημενα,ειχε χρειαστει να παιξουμε λαιβ το thrill 7 η 8 φορες σερι. Αληθεια λεω,μαρτυς μου ο Φουζιος που ηταν παρων και δε λεει ποτε ψεμματα(κι αυτο αληθεια). Όχι απλά ήταν παρών ο Φούζιος, αλλά έπαιξε κιόλας. Προσπάθησε μάλιστα ο ηλίθιος να παίξει το θέμα του Thrill is gone με τεχνητές αρμονικές (και πήγε άπατος). Όμως ήταν απίστευτο να παίζω μαζί με gvour επί σκηνής! That Thrill will never go! Να συνδράμω και πάλι! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Να συνδράμω και πάλι! 8) Eσυ παλικαρι μου δε συνδράμεις απλα,κοσμο σκοτωνεις και καλα καμεις εδω που τα λεμε. Οσο γι'αυτο που ειπες,δεν υπαρχει απατος αδερφε μου,ειναι μονο μουσικη και τιποτε αλλο. Παιζουμε για να γουσταρουμε,να περναμε καλα και καποιες φορες εσεις οι μουσικοι να δημιουργειτε και να γουσταρουμε οι υπολοιποι. Αλλιως του λογου μου θα επρεπε να ντρεπομαι,το λιγοτερο. Τρουστ ;D ;D ;D ;D ;D μι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Οσο γι'αυτο που ειπες,δεν υπαρχει απατος αδερφε μου,ειναι μονο μουσικη και τιποτε αλλο. Παιζουμε για να γουσταρουμε,να περναμε καλα Γι ' αυτό το θυμάμαι με γλυκιά νοσταλγία αδερφέ, έχεις απόλυτο δίκιο! Με έκανες χώμα με το κομμάτι που έβαλες (είχαμε ξεχάσει μια σακούλα με τυριά αν θυμάσαι)! Πάμε..... https://www.youtube.com/watch?v=q5Aj4c7IQt8 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 είχαμε ξεχάσει μια σακούλα με τυριά αν θυμάσαι! Bεβαιως και θυμαμαι! Μου τα εφερε μια κοπελιτσα(η πιο ομορφη απ'ολες οσες εργαζονταν τοτε εκει και ηταν υπεροχη)η οποια ηταν τοσο ωραια που πανω στη συζητηση παρολιγο να τα ξαναξεχασω! ;D Το καινουριο του Μασα που ειναι πολυ ωραιο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Bεβαιως και θυμαμαι! Μου τα εφερε μια κοπελιτσα(η πιο ομορφη απ'ολες οσες εργαζονταν τοτε εκει και ηταν υπεροχη)η οποια ηταν τοσο ωραια που πανω στη συζητηση παρολιγο να τα ξαναξεχασω! ;D Αλιήτη. :D Άκουσε αυτό (που είναι jazz). 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις