magna Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=wG3jYaN0iUk γειά σου samy :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Γειά σου κι εσένα Magna λαίμαι, απλά βαριέμαι να μεταφράσω γαλλικά, όποιος ξέρει, ξέρει ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Για τον φίλοους με τις γκράπες Άσε φίλος, ρακή ήταν η "γκραπα" τελικα (και αρχικά)... Τωρα τελευταία τη βρισκω με τις μετονομασίες... Να για παράδειγμα χθες "Ι drowned my sorrow" με ενα πολυ ωραιο άσπρο "ρούμι"... ρεθυμνιωτικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Άσε φίλος, ρακή ήταν η "γκραπα" τελικα (και αρχικά)... Τωρα τελευταία τη βρισκω με τις μετονομασίες... Να για παράδειγμα χθες "Ι drowned my sorrow" με ενα πολυ ωραιο άσπρο "ρούμι"... ρεθυμνιωτικο... Μη μπλέκεις τα αποστάγματα παιδί μου Γκράπα ;D ;D ;D Θα συνεχίσω αλά Γαλλικά Καλή ταινία, υστερεί βεβαίως της τριλογίας των Εντιμότατων φίλων μου, αλλά δε βαριέσαι, τότε υπήρχε Ογρωπαικός κινηματόγραφος, δεν βλέπαμε μόνο Μάτριξ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Kαλησπερουδια σε ολους,Σαμυ,Ντινο,WFK και Magna. πολυ ωραιο άσπρο "ρούμι"... ρεθυμνιωτικο... Eνα τετοιο τιμησα μολις,γνησιο Ρεθεμνιωτικο. :) Aπ'τα αγαπημενα μου Kinks: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Να έχεις κάτι να ασχολείσαι ενόσω ημείς θα ακούμε σοβαρή μουσική ;D Γιατί ο Λόρδας, μπορεί και να σε συγχωρέσει για τα μπλίμπλίκια σου, αλλά οι πραγματικοί θεοί ποτέ για το γούστο σου ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Δεν παταω καν το Play. Απορριπτεται και μονο απο τον τιτλο. Ασε που το εχω ξαναδει, δυστυχως. Αυτος ο απιθανος ο Παπακωνσταντινου τραγουδησε ως και το...Thunderstruck των AC/DC. Η ντραμερ/τραγουδιστρια του δηλαδη... Αλλα αρκετα με τις αστειες περιπτωσεις, καιρος ειναι να μπει μια πχιοτικη νοτα στο θρεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 αφιερωμένο και στους δυο σας... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Ωραιο θεμα, αλλα δεν μπορω να ακουσω Ιταλικα και Γαλλικα με τιποτα. :P Ιδιαιτερα τα Ιταλικα με τρελαινουν. Την επομενη φορα παντως που θα σκεφτεις να αφιερωσεις κατι στον Samy, βαλε κατι του γουστου του. Η Eurovision εχει απειρα κομματια... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις