Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Ακομα το 'χουν παντως 8)Νταξ, καλο γκρουπακι.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Μετριοτητες :P I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Μετριοτητες :P Λέγε τέτοια εσύ και θα μας βάζει μέχρι δευτέρας παρουσίας πούδρες για να αποδείξει πως οι μωβέ ήταν σπουδαίο γρουπ, πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Κάταρρακτ, τράβα μέχρι τη γωνιά να αλλάξεις τα νερά μπρε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 ;D ;D ;D ;D Και ελεγα που ειναι ο Samy I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Αν είναι να αρχίσετε τα πολιτικά, να μου το πείτε. Αφορμή ψάχνω. Κοίτα. Μπορούμε να κάνουμε φαντάζομαι κάποιες γενικές παρατηρήσεις σχετικά με τις εξελίξεις και τα δρώμενα. Π.χ. δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει άλλα όταν ο πρωθυπουργός μας ετοιμάζεται να πει καμιά μεγάλη μαλακία πάντα μιμείται τον Παπανδρέου. Αυτό από μόνο του σηκώνει μεγάλη ανάλυση ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Oh where have u been, my blue-eyed son? And where have u been, my darling young one? ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Έχω μια ωραία άσπρη γκράπα... Θα βάλω ένα (1) (λαιμαι) σφηνακι και θα ακούσω λίγο deep purple (λαιμαι) να σβήσω το κάψιμο από τις φηριμιδες (λαιμαι)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Πιθήκια λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Για τον φίλοους με τις γκράπες Απ όταν είχα πάρει το άλμπουμε ταύτο κει γύρω στα 80 κόλλαγε πάντα η βελόνα στην εισαγωγή του άσθματος. Τυχαίο? Δεν νομίζω γκράπα φίλοους No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις