Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Εννοειται οτι το τσιπουρο υπηρχε για να τιμηθει ο Σαμ. So say we all 8) Και ένα δι ημάς ;) ΥΓ: Περιμένω εναγωνίως να ακούσω το αποτέλεσμα των... τσίπουρων ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Τα μήλα,ειδικά αν είναι φιρίκια, φτιάνουν ωραίο τσίπρον λαίμαι Εβίβα Τζιμπουρ λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Aυτο ειναι αφιερωμενο σε ολα τα παιδια του Forum και ειδικα σε Waterfall-k & Terry!! Mαγεια ο Βαγγελης (ακουω τα rhodes σε original μορφη -οχι samples- και τα synths και ανατριχιαζω) Τ'ακους Παραγκα ;Εκει πανω ρε συ αμα βαλεις τετοια μουσικη και δεν εχεις πιει''φαρμακο'' θα σαλταρεις απο τον φοβο σου!!Καλο ξημερωμα!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Τα μήλα,ειδικά αν είναι φιρίκια, φτιάνουν ωραίο τσίπρον λαίμαι Φίλοους αυτά τα άσματα είναι της αντεπανάστασης λαίμαι ;D Άκου εδώ τα σωστά ;) https://www.youtube.com/watch?v=-vq3DZR8lg4 ΥΓ: Έχω βάνει τα φασούλια να μουλιάζουνε λαίμαι- αύριο έχει φασουλάδα το menu 8) YΓ2: Peri ζωγράφισες 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Τα μήλα,ειδικά αν είναι φιρίκια, φτιάνουν ωραίο τσίπρον λαίμαι Εβίβα Τζιμπουρ λαίμαι Eβιβα αφεντικο λαιμαι! Και ένα δι ημάς ;) Eσκισες ογκολιθε με την κομματαρα! Δεν εχω κανει τιποτα με το κομματι διοτι....βρηκα ενα παλιο-το πρωτο που ειχαμε κανει προ αμνημονευτων ετων λαιμαι- που ειχες γραψει με το πενταρι και ειχα χασει τις κιθαρες αλλα τις ξαναβρηκα ;D ;D ;D καπου στο χαμο και ισως φτιαξω αυτο αμα δε βαρεθω.Ειναι εκεινο το βαρουτσικο το Σαμπαθικο. Γεια σου και σενα Περικλη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Φίλοους αυτά τα άσματα είναι της αντεπανάστασης λαίμαι ;D Άκου εδώ τα σωστά ;) https://www.youtube.com/watch?v=-vq3DZR8lg4 ΥΓ: Έχω βάνει τα φασούλια να μουλιάζουνε λαίμαι- αύριο έχει φασουλάδα το menu 8) https://www.youtube.com/watch?v=46yfDBfs4R8 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 G δώσε Sabbathίλα στο κοινό 8) Πόσο μου έχει λείψει ο lynott :'( ΥΓ: Παράγκα, άθλιε ληστοσυμμορίτη του βουνού έβαλες απόσπασμα από την νο1 (άντε 2 μαζί με το 2001 a space odyssey) αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gommer Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Ωραίος ο Gommer 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 ΥΓ: Παράγκα, άθλιε ληστοσυμμορίτη του βουνού έβαλες απόσπασμα από την νο1 (άντε 2 μαζί με το 2001 a space odyssey) αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών ;) Μα το Δία και τα ιερά φτερωτά πέδιλα του Ερμή, μη βάλω και το Νο 3, άσε να το αλαφρύνω λαίμαι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις