samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 ;D Ξέθαψα και εγώ μια τσικουδιά - στα ύστερα της η φιάλη. Porca mizeria ;D ;D ;D Ρέουν τα τσίπουρα επαέ και οι φίλοι μου διψούν, ντροπής Άσθμα δια να σας παρηγορήσω λαίμαι Η Λαμαρίνα, όλα τα τρώει λαίμαι ΥΓ Ανταρσιακός Μουσταφάς με το σφύριξε το άσθμα-διασκευή του Σαδίκη ε? 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Βρήκα κάπου χωμένο ενα Jack - σε ποτηράκι για ρακί ειναι υποφερτό Ξέθαψα και εγώ μια τσικουδιά - στα ύστερα της η φιάλη. Ρέουν τα τσίπουρα επαέ... Μπεκρομουτρα τς τς τς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Eνα ΜΕΓΑΛΟ συγκροτημα μια μεγαλη φωνη !!ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟΥ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Το αγαπημενο μου κομματι απο το συγκροτημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Ρέουν τα τσίπουρα επαέ και οι φίλοι μου διψούν, ντροπής Αίσχος ΚΟΒΑ του βουνού. Πάλι στους πανκς το έριξες - και δεν στέλνεις κάνα τσίπουρο με το ΚΤΕΛ λαίμαι ;D Συντάσσομαι με Dino- αν και ο Peri έβαλε ύμνους 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Αίσχος ΚΟΒΑ του βουνού. Πάλι στους πανκς το έριξες - και δεν στέλνεις κάνα τσίπουρο με το ΚΤΕΛ λαίμαι ;D Καθίστε εκεί στο στεγνό πρωτευουσιάνοι, ημείς οι βλάχοι θα τη κουτσοβολέψουμε λαίμαι ;D ;D ;D Οι δεινόσαυροι χάρισμα πρρρρρρρρρ ζαγάρια ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Eνα ΜΕΓΑΛΟ συγκροτημα μια μεγαλη φωνη !!ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟΥ!! Εις μνήμην- το επόμενο τσίπουρο Μέγιστος 8) https://www.youtube.com/watch?v=rkfnEWvJX1I ΥΓ: Παράγκας... απολύεσαι λαίμαι all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Κάτσε να βάλω και ένα Ντιπ Μωβ λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Φοβερές οι λαμαρίνες, Μουσταφανκ ευγε... Και ο peri λέει Terry, βάζω ενα για τον Johnny τον george, να ακούσει κατι δεινοσαυρικό μετα το μπασκινγκ και τη γυ(μ)νή... (Ρε σεις, τι θα πει μπασκινγκ?) Κοπελιά, πιάσε ενα φρούτ παντς για τον φίλο μας τον αγαπημένο, τον νεροπομπό... Ε..., συγνώμη... Το λεωφορείο απο Δράμα τι ETA εχει... Περιμένουμε κατι Τσίπρα, γιαυτο ρωτάμε, λαιμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Ευγε Περικλη & Terry. Σωνετε την κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις