samy paraga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Μαθε μπαλιτσα λεμεεεεε..... Μπρε πάρε τον αδελφό του Μπενζινέλου που πόσταρες και σύρε να παίξετε μπαλίτσα παραδίπλα, μη μου χαλάτε το γκαζόν και μη μου ταλαιπωρείτε τη μπάλα, άγουρα βιρτουόζικα αγοράκια. Μη ξεχάσεις να αλλάξεις τα νερά λαίμαι όμως, αφού ε? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Σεμιναρια πχιοτητας λεμε... http://youtu.be/C1_b5tJ1SoY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Και μια και τους θυμηθηκε ο Samy, ας ακουσουμε κι ενα αλλο πχιοτικο κομματι απο το ιδιο live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Ο Samy αργει να ποσταρει. Θα ακουει ακομα DP φαινεται... Τυχερε, ο DJ Waterfall ειναι δω για σενα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Σεμιναρια πχιοτητας λεμε... Είσαι μια έχιδνα, θα σε άξιζε να σε βάλω μια φωτό του Μητσοτάκερ για απάντηση, αντί κατάρας, όμως δεν καταριέμαι λαίμαι παλιογομάρι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 ...να σε βάλω μια φωτό του Μητσοτάκερ για απάντηση, αντί κατάρας, όμως δεν καταριέμαι λαίμαι παλιογομάρι ;D ;D ;DΚαι δεν βαζεις? Εχω φωτο μου απο τα μεσα των 90s μεσα στο δωματιο μου και απο πισω κρεμασμενη αφισα του Μητσοτακη. ;D ;D ;D Αντεχω τα παντα λεμε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Αντε να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε για καμια παραλια γιατι οι female fans περιμενουν... Oσο ετοιμαζομαι, παιζει το παρακατω εξαιρετικο live. http://youtu.be/njfiSoawRNo Samy δες το ολο, μονο 1 ωρα και 14 λεπτα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Samy δες το ολο, μονο 1 ωρα και 14 λεπτα ειναι. Η δυστυχία είναι πως αν και κιμβουρδίστας, δεν γνωρίζεις το καλύτερο κιμβουρδίστα της εποχής, που είχε παίξει σε ΟΛΑ τα σημαντικά άλμπουμε των σπουδαιοτέρονε γρουπ της εποχής, μεταξύ των οποίωνε, ΔΕΝ ήταν οι μωβέ ουτιδανοί χαβαλέδες που ακούεις, εσύ ο Τρόλεις και ο Τέρης ;D ;D ;D............ξέχασα το Περικλή ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Η δυστυχία είναι πως αν και κιμβουρδίστας, δεν γνωρίζεις το καλύτερο κιμβουρδίστα της εποχής......που ηταν ο Nicky Hopkins, ε? Εδω σου βαζω Auger και απαντας με Nicky Hopkins? Συνελθεεεεε λεμεεεεεεεεε.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 ...που ηταν ο Nicky Hopkins, ε? Εδω σου βαζω Auger και απαντας με Nicky Hopkins? Συνελθεεεεε λεμεεεεεεεεε.... ;D Στα σίγουρα, όχι στους μωβέ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις