Guru npap Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 επ ευκαιρία ορίστε στην ίδια εποχή, ίσως η πιο ενδιαφέρουσα (για μένα) διασκευή από ελληνικό γκρουπ που έγινε ποτέ ... να μην είχε χώσει και την μύτη του ο Σπανουδάκης... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 "All about that bass" απ'το διπλανό σχολείο (αποκριατικη γιορτη)... :P ::) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Έχω κάνει φοβερή πρόοδο στο μπασο. Σήμερα μάλιστα διπλασίασα τον αριθμό των κομματιών που ξερω να παίζω (αύξηση 100%). Συγκεκριμένα, έμαθα να παίζω, κουτσά-στραβά, ΚΑΙ το παρακάτω... Ειμαι πολυ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου... Μπράβο μου! Τούτων δοθέντων και δεδομένου οτι προέρχομαι απο προκαταρκτικά τσίπουρα άρχισα να ξανασκέφτομαι τα κόκκινα Ric - Περιμένοντας τον "μικρό" να ξυπνήσει για να πάμε να τσιμπικομεν τίποτις, μια καλημέρα... (ωραια λιακάδα εχομεν εδω κάτω) http://youtu.be/jBupII3LH_Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Ήπια να πάω μέχρι το παρακείμενο χωρίον δια να πάρω κανά ψωμί γάλα κλπ κλπ το πορνό και κατέληξα ζμπιτ τώρα. Η βόλτα ήτο βουκολική, από καφενέ, κουβέντες στα όρθια, Τσίπρα by the river και υψηλή κουβέντα με ιερομόναχο και φιλόσοφο, ως και επισκευή σχιστικού ξσύλων μηχανήματος κατόπιν συντροφιά με 2 υλοτόμους και προτάσεις για καλλιέργεια καρυδιάς unbelevaμπλε λαίμαι μέρα, τώρα φραπέ με γαιδουράγκαθο για γερά συκώτια και στη συνέχεια σιέστα.................γιέα μπέιμπ λάιφ ις λάιφ κορόιδα πρωτευουσιάνοι https://www.youtube.com/watch?v=wc-9RmT0ARM No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 ...υψηλή κουβέντα με ιερομόναχο και φιλόσοφο... Toν Προεδρο, τον χωροφυλακα και τον δασκαλο του χωριου δεν τους ειδες?... ;D Ρε τι διαβαζουμε πρωι πρωι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Ήπια να πάω μέχρι το παρακείμενο χωρίον δια να πάρω κανά ψωμί γάλα κλπ κλπ το πορνό και κατέληξα ζμπιτ τώρα. Η βόλτα ήτο βουκολική, από καφενέ, κουβέντες στα όρθια, Τσίπρα by the river και υψηλή κουβέντα με ιερομόναχο και φιλόσοφο, ως και επισκευή σχιστικού ξσύλων μηχανήματος κατόπιν συντροφιά με 2 υλοτόμους και προτάσεις για καλλιέργεια καρυδιάς unbelevaμπλε λαίμαι μέρα, τώρα φραπέ με γαιδουράγκαθο για γερά συκώτια και στη συνέχεια σιέστα.................γιέα μπέιμπ λάιφ ις λάιφ κορόιδα πρωτευουσιάνοι Ωραια πραματα φιλως κονσερβοκουτακιας(καλα περνατε κει πανω),ωραιο και το βιντ του Cooder που εβαλες να δουμε(με Bobby King/Terry Evans στις φωναρες αμα δε λαθευω,δεν εχει και σημασια). @WFK Αν και με τη φωνη του Ellis εχω ενα πραμα μερικες φορες(κατι με χαλαει,αλλα συνηθως το σωζει οτι τα λεει με πολλη ψυχη) αυτο που εβαλες....τι κομματαρα,με εστειλες κονονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι απο το νεο του αλμπουμ "Tough Love". Φρεσκο, 2015. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις