Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Ποσταρε, ποσταρε Samy. Εχεις καιρο τουλαχιστον ως το τελος της εκπομπης. Μετα θα φαω κατι, θα φτιαξω καπουτσινο και μετα ΑΝ εχω ορεξη μπορει να ποσταρω κανα RS... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Με στεναχωρεί που δεν προσέξατε τον Λαμπρίδη... Τονεχουμεπροσεξειλαίμαι σε παλαιότερον πουστ σου και τον γνωρίζουμε εκ Σύρας λαίμαι. Ημπορείς να βρεις κανά τρόπο να διαπραγματευτούμε- να πληρώσουμε κιόλας δλδ προκειμένου να χρειάζονται αλλαγή τα νερά κάθε 30'', ώστε να μη πουσταρ ''μουσική'' ο γεροντοφρικιός? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Με στεναχωρεί που δεν σχολιάσατε τον Λαμπρίδη, αλλα σας συγχωρώ. Ξερω, έχετε να ταΐσετε και την ξυλόσομπα... Για σενα λεει Samy. Μονο εσυ εχεις ξυλοσομπα εκει στα βουνα που μενεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Τονεχουμεπροσεξειλαίμαι σε παλαιότερον πουστ σου και τον γνωρίζουμε εκ Σύρας λαίμαι. Ημπορείς να βρεις κανά τρόπο να διαπραγματευτούμε- να πληρώσουμε κιόλας δλδ προκειμένου να χρειάζονται αλλαγή τα νερά κάθε 30'', ώστε να μη πουσταρ ''μουσική'' ο γεροντοφρικιός? ;D ;D ;D Samy, ευκολα... Θα ρωτήσουμε τον άλλον (ξέρεις, αυτον που ξέρει που μένουν ολοι) που μένει ο WF, και θα στειλουμε τους φιλους να τον τσιμεντωσουν... Θα ανεβεί βεβαια ελαφρώς η στάθμη των νερών, αλλα δε νομιζω οτι θα δώσει κανεις σημασιία... Edit. Καλο το Red JW, αλλα εχει ενα βασικό πρόβλημα. Τελειώνει. Μαζυ του και τα κουράγια του γερούνδιου. Σας φιλώ στη μούρη, φιλοι WF και Samy - τα λέμε αυριο (σήμερα) - R@O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Samy, ευκολα... Θα ρωτήσουμε τον άλλον (ξέρεις, αυτον που ξέρει που μένουν ολοι) που μένει ο WF, και θα στειλουμε τους φιλους να τον τσιμεντωσουν... Θα ανεβεί βεβαια ελαφρώς η στάθμη των νερών, αλλα δε νομιζω οτι θα δώσει κανεις σημασιία... Τώρα με το λες? Που τον απέλυσα? Θα στοιχίσει πολλά η επαναπρόσληψη, αλλά αξίζει το κόπο νομίζω :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ Godfather βλεπετε... ;D Ας κανουμε ενα πχιοτικο διαλειμμα γιατι πολυ punk επεσε. http://youtu.be/kUOXr610ss8 Σας φιλώ στη μούρη, φιλοι WF και Samy - τα λέμε αυριο (σήμερα) - R@O Gutten Nacht Dinos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Ας του βγάλει κάποιος τη πάπια, μπας και κοιμηθεί λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9LWGQv5EgU4 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Πεινασα Samy. Παω να φαω κατι ελαφρυ. Κρεας με μελιτζανες, φετα και ψωμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 έλα ρε νιάτο τι μου θύμησες... ένα από τα λίγα και μάλιστα ελληνικά του είδους που κοσμούσαν στα 80ς την δισκοθήκη μου... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις