Guru npap Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 αξιόλογο κομμάτι με υποδειγματική χρήση των μπιμπλικίων για την εποχή.... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Αν είχες εντρυφήσει στον Σαββόπουλο απο μικρός... Αν είχες συγχωρήσει την παρακμή του γήρατός του... Αν είχες ακούσει τη θεια Μαρω πιο πανω με προσοχή... Θα είχες εκτιμησει το περι του ΧΑΛΒΑ προφητικό περιεχόμενο του ασΘματος... Αλλα, αλλο πράγμα οι Τουπαμαρος κιαλλο τομουνι της Μάρως Kalisperes Koritsia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 αξιόλογο κομμάτι με υποδειγματική χρήση των μπιμπλικίων για την εποχή....Diskara leme... Tα "μπλιμπλικια" btw ειναι απο τον Lord, και τα Hammond απο τον Tony Ashton, και οχι το αντιθετο οπως θα περιμενε καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Έξω βρέχει Κατι τρέχει, δε με γελάς, σ' εχω γεννήσει... Οταν χτυπάει η μοναξιά κρυφά το τζάμι Να πα να βρεις τον Μανωλιό τον γυιο του βλαμη, Θε να σου δώσει συμβουλή Και του Ιούδα το φιλί Θα συγχωρέσει, Θα σε πονέσει... Κύριε ελέησον ημάς, Ελέησον ημάς (Τους θυμάμαι τους στίχους σου ακομα, Μιχάλη, μετα απο τόσα χρονια!!) http://youtu.be/wb1lM7uvnu0 "Μια γεύση εγκατάλειψης, στην Πατρα, στον σταθμό..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Diskara leme... απο τους αδελφούς Ashton ;D Τράβα άλλαξε κανά νερό ρε γεροφρίκουλα λαίμαι :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Και μέσα σ' ολα τ' αλλα, άλλαξε και η γραμματοσειρά στην υπογραφή του Καταρραχτη Ε, αυτο δεν αντέχεται... Θα τη χωρίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα που πήγε να αλλάξει νερά το γεροντοφρικιό, κάτσε να ακούσουμε τπτ εύμορφο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Aααα, The Stooges! Tι γκρουπαρα... Εχω πληρη δισκογραφια...Και σε λιγο θα εχω και πληρη δισκογραφια Stones. Ειδες ο φιλος μας ο Νικολακης ε? Καθε Κυριακη εχει στη Real News και ενα αλμπουμ τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Σε σιχάθηκα πια λαίμαι ;D ;D ;D άντε κοιμήσου λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Τρέξαμε κάποια crisis management σενάρια σήμερα This is how I feel... Κiss off Με στεναχωρεί που δεν σχολιάσατε τον Λαμπρίδη, αλλα σας συγχωρώ. Ξερω, έχετε να ταΐσετε και την ξυλόσομπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις