Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Year of the cat 8) Αυτά κάνεις και με ρίχνεις ;D ;D ;D Για παλιοπάνκης με εξέπληξες. Me too... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Baker street :o :o :o 8) Τελικά φίλος σε έχω παρεξηγήσει ;D Α, φίλος LuciferSam ανέβασε και εσύ κάτι να ακούσουμε. Τέτοια ώρα μόνοι μας είμαστε ;) ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Me too... Κώστα ήρθες... Πάρε ένα για εμάς ;D https://www.youtube.com/watch?v=vkhR1L37mt8 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Τελικά φίλος σε έχω παρεξηγήσει ;D Α, φίλος LuciferSam ανέβασε και εσύ κάτι να ακούσουμε. Τέτοια ώρα μόνοι μας είμαστε ;) ;D ;D Σε πρώτη εκτέλεση λαίμαι και άυριονένες η δεύτερη θα βγει λαίμαι https://soundcloud.com/samy-paraga/kysqh3vdbkzv No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Thanks Terry, αν και σημερα η κατασταση ειναι περιεργη. Στην τερμα αριστερη οθονη παιζει ο...Τρυφων Σαμαρας στο καναλι Ε, ;D σε επαναληψη βεβαια και με κλειστο τον ηχο. Στην μεσα αριστερα οθονη παιζει ενα live των DP, live απο 15/2/2014. 1 ωρα και 47 λεπτα ειναι. Χλωμο το κοβω να το δω ολο. Οι γεροντες τα σπανε παντως. Samy μη ντραπεις να μου ζητησεις το λινκ... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Σε πρώτη εκτέλεση λαίμαι και άυριονένες η δεύτερη θα βγει λαίμαι https://soundcloud.com/samy-paraga/kysqh3vdbkzv Είσαι ένας μικρός θεούλης 8) Ένα στο κλίμα (των καρπουζιών) ;D ΥΓ: Το Lady Nany 6 τα σπάει ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Samy μη ντραπεις να μου ζητησεις το λινκ... 8) Άθλιε μουγκίστα σε λίγο καιρό θα με ζητάς αυτόγραφο ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Άθλιε μουγκίστα σε λίγο καιρό θα με ζητάς αυτόγραφο ;D ;D ;DΤι φαντασια αυτο το παιδι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Είσαι ένας μικρός θεούλης 8) Ένα στο κλίμα (των καρπουζιών) ;D ΥΓ: Το Lady Nany 6 τα σπάει ;D 8) Άσε τας αηδείας και φέρε αύριονενές ότι καλύτερο ξσύλο έχεις λαίμαι .........υπάρχει και μβόνους τράκι ;D ;D ;D Δεν είμαι απλάθεός, είμαι ημίθεος λαίμαι 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2014 Άθλιε μουγκίστα σε λίγο καιρό θα με ζητάς αυτόγραφο ;D ;D ;D Άκου λίγο τώρα την αγαπημένη σου μπάντα ;D ΥΓ: Θα φέρω την καλύτερη... αγριοπασατεμπιά λαίμαι ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις