Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Πσσσσσσσσσιτ, πάει 12...Αυτο βλεπω....Ωρα για εξω. Παω να ετοιμαστω. Εχεις κανα μισαωρο ελευθερο που μπορεις να βαλεις οτι punk θελεις, μετα γυρναω, βαζω ενα τελευταιο και κατεβαινω στον αδερφο μου στην παραλια (ειναι DJ & drummer) να ακουσω κανα bluesorockojazzofunk να ηρεμησω. Το καινούργιο (αστυνομικό) του Nesbo (Ο γιος) Μάιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο βλεπω....Ωρα για εξω. Παω να ετοιμαστω. Εχεις κανα μισαωρο ελευθερο που μπορεις να βαλεις οτι punk θελεις, μετα γυρναω, βαζω ενα τελευταιο και κατεβαινω στον αδερφο μου στην παραλια Ρε φίλοους, δε κάθεσαι εκεί μέχρι τις 6, που να ξαναγυρνάς να αλλάζεις νερά ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Kαλησπερουδια εις ολους. Το αγαπημενο μου Wings και ενα απο τα αγαπημενα μου ever: Το αποκατω κοβει κωλους(αν ειμαι αναιδης,παρακαλω μοντς,κοψτε μου το "κοβει"). Εκει ειναι ο Πλαντ στα ροκαμπιλοροκενρολλια: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρες George... Καλό τσιμέντωμα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα σ' όλους! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 τσιμέντο να γίνει λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corsair Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Bongiorno Φαζιε!!! Bongiorno corsair και npap Samy, απο που ψωνιζεις? Aπο TITANA η απο ΑΓΕΤ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Την κανω νεαροι. Ενα τελευταιο για σημερα το οποιο ανεβασα πριν λιγο, γιατι ειπαμε, το Youtube.... Karmakanic & Agents Of Mercy live. Καληνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Bongiorno Φαζιε!!! 2 U 2 Ντίνο! https://www.youtube.com/watch?v=Y2bThDgJTHc Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις