samy paraga Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Δεν γιορτάζω την τσικνοπέμπτη χρυσή μου, αυτά είναι για τις παστρικές μικρομεσαίες. Ναι χρυσή μου αλλά το μπρώμικο τοΝ τρως επ ευκαιρία λαίμαι ;D ;D ;D Να τοΝ φας το λεπόν με όλο το εθιμοτυπικό, όχι με τον σχωρεμένο ήρωα με τα κολάν, βάλε τσολιαδίστικο καλσόνε λαίμαι :) https://www.youtube.com/watch?v=EogqDloBmWg EDIT ;D Άλλαξες άσθμα βλέπω χρυσή μου, ε? ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Tο ιδιο επαθα κι εγω αλλα με την καρτα ηχου. Νομιζα οτι τα εφτυσε εντελως. Παρατηρησα ομως οτι ακουγοταν χαλια μονο στα κομματια που ποσταρε ο Samy. Φυσικα η καρτα ηταν μια χαρα, αλλου ηταν το προβλημα... ;D Είχες συνδέσει την κάρτα ήχου στο αερόθερμο; ;D ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Κάτσε τουλάχιστο να δούμε αν το αερόθερμο έχει γούφερ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Είχες συνδέσει την κάρτα ήχου στο αερόθερμο; ;D ;D ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Το προβλημα της καρτας μου ειναι οτι βρισκεται μεσα σε ενα PC με συνδεση internet και προσβαση στο ΝΟΙΖ, και δη στο "Τι μουσικη ακουτε τωρα? II". Εκει μεσα αρχιζει το προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Το προβλημα της καρτας μου ειναι οτι βρισκεται μεσα σε ενα PC με συνδεση internet και προσβαση στο ΝΟΙΖ, και δη στο "Τι μουσικη ακουτε τωρα? II". Εκει μεσα αρχιζει το προβλημα... Ουστ ρε ανθέλληνα, σύρε και άλλαξε κανά νερό ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=9LOB_I7sgoI Μια οδοντογλυφίδα κάποιος, με έκατσε του κότς, εις τον τραπεζίτη λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Άντε... να αποκαταστήσω τη φήμη του νήματος. Καληνύχτα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο, είπαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Μια οδοντογλυφίδα κάποιος, με έκατσε του κότς, εις τον τραπεζίτη λαίμαι Άντε... να αποκαταστήσω τη φήμη του νήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Nεο αλμπουμ του Neal Morse που κυκλοφορησε 3 μερες πριν. Ακουμε το πρωτο κομματι του αλμπουμ παρακατω. O Portnoy για αλλη μια φορα στα ντραμς, ενω synth & guitar solos τα σπανε. Prog Rock rules. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις