cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 ΗΜΑΡΤΟΝΕ λαίμαι, όχι άλλη φρίκη, όχι άλλα φρικιά ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 ότι πεις λαίμαι... :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Λονδίνο Too old to rock and roll... http://youtu.be/wQzUCO7rG0M On Preston platform do your soft shoe shuffle dance. Brush away the cigarette ash that's falling down your pants And then you sadly wonder does the nurse treat your old man the way she should. She made you tea, asked for your autograph - what a laugh. Kalisperes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Kalisperes Speres! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Άει ρε σαπιοκοιλιές γερούνδιοι, τόπο στα νειάτα λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Ο φθόνος μου τους εξόντωσε όλους λαίμαι ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=DTbV8HqY-Ok No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Όπου "Alptraum" σημαίνει Εφιάλτης.... (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Όπου "Alptraum" σημαίνει Εφιάλτης.... (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) Κάτσε να φωνάξω το Κοτζιά να με κάνει μια μετάφραση, γιατί με τα Γερμανικά δεν τα πάω καλά και οι Εφιάλτες είναι ελληνικό φαινόμενο από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι γερμανικό, ως τότε Άκουσμα του παππού μου, ήταν μονδέρνος ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Άκουσμα του παππού μου, ήταν μονδέρνος ;D Ο δικός μου ήταν ακόμη πιο μοντέρνος. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις