Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2015 Ρε Μαζούχ, εγώ αυτό θα είχα να είπω στη κιουρία λαίμαι Φτου και εγώ που νόμιζα ότι θα έλεγες αυτό ;D ΥΓ: Πάω για ύπνο ο γερούνδιος, πέρασε η ώρα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 ΥΓ: Πάω για ύπνο ο γερούνδιος, πέρασε η ώρα ;D ;D ;D Καλά κρατιέσαι Terry :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα γέροντες ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 μέρα νιάτο... http://youtu.be/bTQxGOvNfk8 διαλέγεις ένα από τα τρία ή και τα τρία... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Arthur και Jimi... ομορφιές... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Τον βλέπω τον Γιαρούν να παίρνει τ' αρχ@@@α μας Τωρα, το τι θα πάρουμε εμεις, θα σας γελάσω Θα βάλω ενα, και θα σκεφτώ το τι θα γράψω στα περι φθόνου... (Με αρεσει το topic, γιατι δεν ειναι τεχνικό ή μουσικο) Νασο, ΚΛΕΙΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ, λαιμαι... Kalisperes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Το Μαζούχ και ζμπιτς για ύπνο λαίμαι κιότη ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις