samy paraga Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Ούτος, ταύτη στιγμή γλιέπει Χ'' νικολάου- Τσίου, ευκαιρείας δοθείσης το λεπόν ας ακούσουμε τπτ της προκοπής λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Ούτος, ταύτη στιγμή γλιέπει Χ'' νικολάου...Ποσο με ξερεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Ούτος, ταύτη στιγμή γλιέπει Χ'' νικολάου- Τσίου, ευκαιρείας δοθείσης το λεπόν ας ακούσουμε τπτ της προκοπής λαίμαι Παρότι δεν έχω ακούσει παρά ελάχιστα πανκ, μου κανε πολυ εντυπωση το εν λόγω ασμα - κομμένο και ραμμένο στο στυλ σου παντως samy, έχεις επηρρεαστεί :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Και απο μενα ένα [flash=200,200]http://youtu.be/PJzPaxP75gA Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Παρότι δεν έχω ακούσει παρά ελάχιστα πανκ, μου κανε πολυ εντυπωση το εν λόγω ασμα - κομμένο και ραμμένο στο στυλ σου παντως samy, έχεις επηρρεαστεί :) Γκρουπάρα Ζαλονικείς λαίμαι, ήμουν απ τους ελάχιστους χαμουτζίδες που είχα τη τύχη να τους ακούσω και να τους δω λίβε, το δε άλβουμέ τους έχει τιμητική θέση στη δισκοθήκη μου- η οποία παρεπιπτόντως αναπαύεται στην Αθήνα ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 ....... Τσώπα, τσώπα, έλα, να ένα και για σένα να μη κλαις ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=Fr7pZtHZB0M No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Χωρις υπερβολες, μακραν οτι καλυτερο εχεις παιξει/ποσταρει τα τελευταια 5 χρονια. Τα τσεπωσες και απο την Olympus, μια χαρα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Χωρις υπερβολες, μακραν οτι καλυτερο εχεις παιξει Τα τσεπωσες και απο την Olympus, μια χαρα. ;D Τανκ γιου λαίμαι, κανείς δεν έχασε αγοράζοντας ομολογα ΕΤΒΑ ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις