samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Ξεσάλωσε ο μπασσίστας λαίμαι, κάτσε να του βάλω ένα νανούρισμα να κοιμηθεί ήσυχα https://www.youtube.com/watch?v=usHjxD5XJhQ Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά βγήκα πρώτος σε σταυρούς στο επικρατείας λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 H Αρλέτα το λέει καλύτερα. Φτου γαμώτη, συγκινήθηκα πάλι. Α ρε Αλέξη. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 :'( I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 jj cale και μαλακιες .Εδω ειμαστε Και Ελληνας το αλανι και παραγωγος σε πολλους και διαφορους. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 μια και τους μνημόνευσες, να και ένα τραγουδάκι τους ιδανικό για να το αφιερώσεις στον φίλο σου τον Samy... ;D ;D ;D kapoio agori opos ego latreve Beatles kai Roling stones... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Μπα είμαι μεινστρίμέ λαίμαι προτιμώ Δάκη ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Και καλά τη μπουθάρα, επαέ μιλάμε πιάσανε και τα τρίχορδα μπουζούκια οι λάμιες, σε τι κοινωνία ζούμε πλέονε λαίμαι, οιμέ ;D https://www.youtube.com/watch?v=RCgjSyIXNVA Το άσθμα αναφέρεται στο Ρεμάλι το Φρανκ 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 μια και τους μνημόνευσες, να και ένα τραγουδάκι τους ιδανικό για να το αφιερώσεις στον φίλο σου τον Samy... ;D ;D ;DΛες και γραφτηκε γι αυτον... ;D Εδω παντως δεν πρεπει να τραγουδαει ο Ρουσσος αλλα ο Σπυρος Μεταξας. Στο μπασο ειναι βεβαια ο Ντεμης. https://www.youtube.com/watch?v=P59GXGoyghs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 ΑυτοΑδύναμοι μπαρμπάδες, За здоровье! Kalisperes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις