Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η στουντιο εκτελεση του Quitter απο τον Ellis απλα "δεν υπαρχει". Στο live o Lang το παιζει πολυ καλα, στο στουντιο ομως ειναι ολιγον μαπα, γι αυτο και διαλεξα την live εκτελεση που ειναι κιθαριστικα πιο κοντα στην original εκτελεση του Ellis.

Καληνυχτα Gvour.

image.gif

http://youtu.be/fZL2abn7W1c

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μόλις γύρισα από την πρωτεύουσα όπου παρευρέθην σε ένα εταιρικό μύτινγκ λαίμαι και στη συνέχεια πήγα απ τα δισκοπωλεία, δια να εμπλουτίσω την επαρχιακήν μου δισκοθήκη λαίμαι.

Ε λοιπόν ούτοι οι νεανείαι θα κάμνουν καριέρα εις την ρουόκ και να το θυμάστε, πως τάδε έφη Παράγκας λαίμαι. Χρόνια πολλά-και με υγεία λαίμαι-μετά, ταύτο το είδος μουζικής θα ονομαστεί πανκ λαίμαι.

Στω

https://www.youtube.com/watch?v=ud-A7WjdpQo

No one wants an alien

Kaika

Χωρίς περεταίρω υποχρεώσεις για σήμερις, ώρα για εσπρεσσάκι και γλυκό ζακυνθινό κρασάκι… έχω έναν μικρό ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΗ ανοιγμένο – κτήμα ΓΡΑΜΨΑ λέει… Ωραία

Το mood Kέρουακ και Γκινσμπεργκ… Θα ξαναδιάβαζα ευχαρίστως κομμάτια του on the road ή του ουρλιαχτού, αν τα είχα… Δεν πειράζει θα βρω κάτι αντίστοιχο…

Το καλό είναι ότι το νήμα έχει πολλά κομμάτια που δεν έχω προλάβει να ακούσω… Ωραία… 

Kalisperes

Γέρο, την άλλη Κυριακή κάτσε ζμπιτ, πιες το κράσο σου, μη ξεμυτίσεις λαίμαι, μη πάρεις στο λαιμό σου ημάς τους νεολέρους λαίμαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Γέρο, την άλλη Κυριακή κάτσε ζμπιτ, πιες το κράσο σου, μη ξεμυτίσεις λαίμαι, μη πάρεις στο λαιμό σου ημάς τους νεολέρους λαίμαι  ;D ;D ;D

OK Samy, θα κάτσω σπίτι...

Εντωμεταξύ, επειδή είστε φρικιά, πανκιά, μεταλλάδες, κουλτουργιάρηδες, κάγκουρες κτλ, και δεν ακούτε Rice θα βάλω εγώ έναν

Για τις αγάπες σας... τις πρώην, τις νυν, τις επόμενες... τις παντοτινές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου