Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Και συνεχιζουμε στο ιδιο κλιμα. ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Ώραίος ο Vartanis.... ;) Να ανεβάσω κι εγώ το αγαπημένο μου από τον Ray.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2015 Σ'ευχαριστώ Γιώργο για το upload,έμαθα μια εξαιρετική μπάντα σήμερα χάρη σε σένα.Μετά από αυτήν την κομματάρα άκουσα όλο το δίσκο.Super! 8) Μπιλ,χαιρομαι,οντως ειναι μια εξαιρετικη για τα γουστα μου συνεργασια εκεινης της περιοδου.Το παραδοξο ειναι οτι ειναι απο grunge μουσικους,την αφροκρεμα θα λεγα της σκηνης και σου αρεσε.Μπραβο Μπιλ,το ανοιχτο μυαλο και το καλο γουστο μονο μπροστα μπορει να σε παμε στην μουσικη.Μπραβο παληκαριμ. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Και στο καπάκι.. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Εκτος του οτι ειναι ο Νο1 Hammond Player στον πλανητη τα τελευταια...αντα χρονια, εκτος του οτι ειναι και καλος τρομπετιστας, ειναι και πολυ καλος τραγουδιστης. Κι αν καταφερει μια μερα να ζυγιζει λιγοτερο απο το Hammond του, παει και για μοντελο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις