Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καλησπέρα Ντίνος μα και λοιποί. Τα κορίτσια που συναναστρεφόμουν εγώ και στον βαθμό που τα συναναστρεφόμουνα-ρα δεν είχαν να πούνε κάτι για doors διότι έκλιναν περισσότερο προς Βίσση μεριά. Για την περίπτωση Doors ενθυμούμαι βεβαίως κάποια αναλαμπή στην μουσική των περίπου στη χρονιά που κυκλοφόρησε και η ταινία του Όλιβερ Στόουν όπου και πολλά μπαράκια αλλά και ραδιοφωνικοί σταθμοί ανακάλυψαν εκ νέου την μουσική των. Φρονώ το ίδιο έκαναν και οι ωραίες κορασίδες.

Εικάζω επίσης ότι ακόμα και η υποτιθέμενη προσκόλληση με το προαναφερθέν άσμα σχετίζεται με την εκάστοτε προβολή του από ραδιοφωνικούς σταθμούς, άλλα μέσα κ.τ.λ. καθώς τέλος σχετίζεται στιχουργικά και με μπαρ όπου το ουίσκι ρέει γληγορότερα από ότι η μελάσα τον Ιανουάριο φρονώ ότι θα ήταν δημοφιλές σε διάφορους ντι-τζει σε διάφορα μπαράκια όπου και τα κορίτσια συχνάζουν και μαθαίνουν να ακούνε μουσική.

Οι Doors ανέκαθεν μου άρεσαν, όπως φυσικά κι ο Jim που αν δεν τον είχε φάει η μαρμάγκα πιστεύω ότι θα είχε κι άλλα πρωτότυπα κι ωραία πράγματα να μας πει. Είχαν επίσης ένα κομμάτι που ξεκινούσε με πλήκτρα, κάτι σε όργανο αν θυμάμαι καλά που η εισαγωγή του και μόνο ήταν για πολλά βραβεία.

Σχετικά με τα κορίτσια με μουσικό προσανατολισμό Βίσση, ένα θα πω, και αν θες με πιστεύεις. Είναι οι καλύτερες. Ανθεκτικές, γλετζούδες, έξω καρδιά. Ενίοτε δε, φανταστικά μωρά. Ταμάμ...

Ο Ολιβερ Στόουν καλός. Ο Μάρτιν Σκορστέζε επίσης. Δεν είναι ντιπ πέρπλ αλλά λαίναι, λαίμαι

Η εικασία σου δεν ταιριάζει με τις εικόνες μου… πάντως, ορθώς εικάζεις.

Είχαν κομμάτι που ξεκινούσε με πλήκτρα οι Doors? Και αν είχαν, ήταν τα πλήκτρα βαρυκεντρισμένα και waterfall? Δεν θυμάμαι… Τεσπα

Μετά από 3 παράγκες του κυρ Γιάννη, μετά συζύγων και φίλων, λέω να γκρουβάρω ολίγον τι με το παρακάτω και να αφήσω τη δουλειά κατά μέρος

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mLXD2A9uXPg

(πότε θα πάρω DAW?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το riders on the storm Τραγουδάρα φυσικότατα και η εισαγωγή θεική αλλά νομίζω ότι ήταν κάποιο άλλο.

Για τις θαυμάστριες της Άννας συμφωνώ ότι κάποιες ήταν και είναι ψυχάρες. Διάολε, και μένα μ' αρέσουν κάποια τραγούδια της. Εκείνο ας πούμε που λέει "δώδεκα μα ούτε ένα τηλεφώνημα" είναι πολύ καλό.

ο χρόνος αρκετός 

"δώδεκα μα ούτε ένα τηλεφώνημα"

Εχουν καεί καδριές μ' αυτό, πολλές... 

Τα μισά τραγούδια των Doors έχουν εισαγωγή με πλήκτρα

Αυτό όχι

Νομίζω πως αυτό είναι το τραγούδι των Πόρτες που ξεκινάει με πλήκτρα και φυσικά είκαι κλεμμένο απ τον μέγιστο Έλληνα συνθέτη

Πόρτες νομίζω, ήταν το μόνο γκρουπ που άκουγαν όλα τα φρικιά και συγχρόνως κάποια επιλεγμένα τους άσθματα παίζανε και στα φεστιβάλ της κνε, αλλά αυτό θα μας το επιβεβαιώσει ο Τρόλει, που πέρναγε όξω απ τα φεστιβάλ και χάζευε κνίτισσες με αξύριστες γάμπες ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου