Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Το έχω ξαναβάλει, γνωρίζω, είμαι καρναβάλι λαίμαι ,αλλά δεν έχω να σας δώσω κάτι, μόνο εις το Βαρελίνο και για όσους είναι άξιοι λαίμαι, οι υπόλοιποι για το Καιάδα. Αν το καλοσκεφτεί κάποιος, είναι σωστό, οι Σπαρτιάτες είχαν να δώσουν κάτι, όχι σα τις κλάρες τους Βαρερλινέζους λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Τι ωραία συναυλία!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 M'αρεσε το"πικρα ομορφο"... είδες... παρότι έχω σκοτώσει μικρός τον Φανφάρα μέσα μου, ενίοτε με στοιχειώνει... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JzCFpWGScR4 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Αγνωστο, ασχετο, αλλά με ωραίο τίτλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2015 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις