Guru npap Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2014 περί κουνήματος (αλλά και προβοκάτσιας στον samy δεν το αρνούμαι)... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και θκατά πατεί λαίμαι 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 :P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Δυο ωρες πριν αλλαξει ο χρονος, και μ'ενα βρωμοκρυο εξω, τιποτα δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερο για ακροαση απο το παρακατω εξαιρετικο διπλο live του 2005. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Και ενα δειγμα: Brian Auger's Oblivion Express - Truth Eκεινο το βραδυ ειχε τα γενεθλια του. Ο Herbie Hancock ηταν αναμεσα στους θεατες. Brian Auger - Keys Savannah Auger - Vocals Derek Frank - Bass Karma D. Auger - Drums Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Εψαχνα το thread με τις κιθαρίστριες για να το ποστάρω εκεί, αλλά δεν το βρήκα... Αυτό ακούω τώρα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Καλη Χρονια σε ολους, με υγεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Εις του Βαρελίνου λαίμαι, είς του Βαρελίνου ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις