Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Για σενα παιζω ρε μπαγασα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ https://www.youtube.com/watch?v=MkkeY5Pl8Pk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Χρονια πολλα Πανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αλλά κάτι παθαίνω όταν ακούω αυτό το τραγούδι, με πιάνει μια νοσταλγία, αλλά δεν ξέρω γιατι πράγμα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Ασφαλως δεν περιμενεις να ακουσεις το παραπανω κομματι απ'τον...Παπαθανασιου. Ουτε και το κοινο στο παρακατω live το περιμενε... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 κΑτΑρΡαΧτΗ κάτσε καλά γιατί θα στο βάλω κι από Πασχάλη λαίμαι , άφησες το Λόρδα κι έπιασες τον Παπαθανατσίου ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Και κατι στο πνευμα των ημερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Eλα Samy, δικο σου το παρακατω. Καποιος μου σφυριξε οτι γουσταρεις τα μεγαλα τραγουδια και ειπα να σου βαλω ενα 27λεπτο να στανιαρεις. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις