fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 ... στοιχειώνουν το τεράστιο κενό μέσα μου. Καληνύχτα και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Φίλοους ''Τεράστιο κενό μέσα σου'', το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα το κάνω επαέ, είσαι ευπρόσδεκτος, το παρεάκι θαναι ζούπερ, απλά θα λείπουν η Σούζι με τη Κατουρίν No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Αυτα παθαίνεις όταν χάνεις το βραδυνό πρόγραμμα...Ξυπνάς Χριστουγεννιάτικα και ακούς το invitation to the blues με το ένα μάτι κλειστό... Θα κρατήσω τη Μάριαν, τη Νίνα και τις λοιπές γυναίκες του Φάζιου για το βράδυ... Προς το παρόν πρέπει να ασχοληθώ με τη δικιά μου - δεν της αρέσουν τα χριστούγεννα λέει, όλα είναι κλειστά λέει, εγώ είμαι στο σπίτι ολη μέρα λέει, και αυτό το τεράστιο κοτόπουλο που δεσπόζει στην κουζίνα, λέει, της την σπάει πολύ, λέει ;D https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eG7X5MYIHf0 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
super_chump Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον το riff εχει ως εξης... Μι σι , λα σι λα σολ μι Μι Μι,σι σι, λα σι λα σολ μι Μι σι ,λα σι λα σολ μι φα# φα# ,σολ φα# μι μι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Το κοτοπουλο στη θέση του Το Barolo στη μέση... Ας ξαναβάλω ενα χειμωνιάτικο που με αρεσει καργα Άντε, γεια μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια πολλά ..καί καλές γιορτές! :) https://www.youtube.com/watch?v=xDGLfJdtPI8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Το κοτοπουλο στη θέση του No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 καλά Χριστούγεννα φίλοι... και να φερθείτε ευγενικά στις γαλοπούλες και τα λοιπά πουλιά (ειδικά όσοι έχετε μια ηλικία)... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια είχα να το ακούσω.....Από το Live τους Daylight again. Δισκάρα, από τα λίγα live LP's που μου άρεσαν, κρίμα που έλειπε ο Neil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις