gutter Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 καταπληκτικο, σχεδον βλασφημο , σαν εθνικος υμνος της χαβαης ακουγεται, μαρεσει τρελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Της ειπα να πάμε κάπου που να ειναι καλοκαίρι... Μου είπε ΝΑΙ... Μονο που δεν μπαίνει σε αεροπλάνο, λέει... (ευτυχώς) Θα βάλω μια τζούρα armaniac οσο θα ακούω να παίζει το on the beach (ολόκληρο) - εχω αφήσει και έναν Καμιλιερη στη μέση... Δε θα χειροκροτήσω... ούτε θ ακουσω Χέντριξ σήμερα - (και να πεις οτι δεν προσπάθησα να τον συμπαθήσω...) Kalisperes Καλές γιορτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Atreu, εισαι θησαυρός!! Να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι!! Το έβαλα στο loop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ Aphrodite's Child ακουνε οι παραπανω... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Atreu, εισαι θησαυρός!! Να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι!! Το έβαλα στο loop Αν πρέπει να προτείνω έναν δίσκο από τους κυρίους αυτός θα ήταν το Modern Vampires of the City (2013) όπου θα ανακαλύψεις ότι όλα τα τραγούδια είναι ωραία. Πολυ Aphrodite's Child ακουνε οι παραπανω... ;D Όντως μοιάζει ωστόσο εμένα το μυαλό μου αρχικά πήγε εδώ. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Χριστούγεννα είναι κι εγώ .... https://www.youtube.com/watch?v=LyoRZN1siK4 https://www.youtube.com/watch?v=5P85a-gGQRA Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 ..... πίνω ακόμα και τα χθεσινά αποπίματα ενώ ..... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξεύρω δι εσάς, αλλά εγώ θα πάρω τη Κατουρίν και τη Σούζι, να πάμε στο Μπάνσκο για ρουλλέτα-ξεσκί και βουσκί λαίμαι Δια το άσθμα το έβαλα, μη παίρνετε μάτι τας γυναίκες μου, γιατί δαγκάνε λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2014 ενώ .... στο παλιό ραδιόφωνο οι ήχοι δυναμώνουν και .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις