Dinosp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Καλά, πίνε εσύ και άκουγε, και το σκέφτεσαι μετά .... Δε σας προλαβαίνω - έχω να ακούσω Vasmar και τα τελευταία σου - και δεν έχει αρχίσει ακόμα ο Καταρράχτης ;) Αντε, στην υγεία σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Αντε, στην υγεία σου... Ευχαριστώ, κι εγώ "το βρέχω" (τι κομμάτι έβαλες)! :D @Βασίλη κομματάρα έβαλες, μπαλκόνι, φιάλες, τσιγάρα, ακουστική κιθάρα και από μέσα μουσική! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 ...και δεν έχει αρχίσει ακόμα ο Καταρράχτης ;)Ο Καταρρακτης εχει μια ταση προς βαρεμαρα σημερα. Ειναι λιγο "αρπαγμενος" και θα κατσει μεσα. Λιγο οι νοτιαδες και η τρελη ζεστη των προηγουμενων ημερων, λιγο το air condition, και ιδου ο καταρρακτης μεσα Παρασκευη βραδυ να περιμενει το delivery με τις πιτσες... :P Ποτο δεν εχει, ποτε (πια) ποτο στο σπιτι. Ice Tea και πολυ μου ειναι... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Ποτο δεν εχει, ποτε (πια) ποτο στο σπιτι. Ice Tea και πολυ μου ειναι... ;D Κατάρα άνθρωπε, κατάρα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Κατάρα άνθρωπε, κατάρα! Ισα ισα, μου εκανε καλο. Και, περιεργως, δεν μου λειπει. Στο σπιτι. Γιατι εξω δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιω. Τεσπα, οι πιτσες ηρθαν. Απροσδοκητα γρηγορα θα ελεγα, αν σκεφτεις οτι_παλι_ανοιξε η γεφυρα και τις περιμενα αρκετα αργοτερα. 42 χρονια τα ιδια και τα ιδια... :P Αλλα ο πιτσιρικος εκανε την μαγκια και την εκανε απο την υψηλη γεφυρα και μου εφερε την παραγγελια στην ωρα της. Μεγαλη αποσταση, οποτε χαλαλι του τα 2€ μπουρμπουαρ. Παω να φαω. Οσο τρωω, ριξτε ενα ματι στην παρακατω κομματαρα: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 άνθρωπες που τρώνε φίτσες και πίνουν άις τι κόλλες και ακούν τύπου μουζική.........το πιο κοντινό που ημπορώ να ακούσω στα περάσματά σου, είναι ταύτο..........και χωρίς να θέλω να πυροσβάλω τους καλλιτέχνουδες λαίμαι, συγκρίνοντάς τους με τις φίτσες ;D ;D ;D Τελικά τα φρικιά εξακολουθούν να καταδυναστεύουν τη γη ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Τελικά τα φρικιά εξακολουθούν να καταδυναστεύουν τη γη ;D Πες τα ρε Σάμυ, εγώ κάνω υγιεινή διατροφή για να είμαι fit την Δευτέρα! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις