geodimitri Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2014 Δισκάρα!! Εγώ παραδόξως άκουγα αυτό προηγουμένως [flash=200,200] Δε ξέρω που το θυμήθηκα.. ::) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 http://www.earthcam.com/usa/louisiana/neworleans/bourbonstreet/?cam=catsmeowkaraoke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Δισκάρα!! Δεν θα το έλεγα... Μετριότατη δουλειά(για Dream Theater πάντα) με εξαίρεση 2-3 πολύ καλές στιγμές,όπως το κομμάτι που πόσταρε ο Δημήτρης. Θυμάμαι ακόμα το μούδιασμα με το συγκεκριμένο album μετά από τα απίστευτα "Images & Words" και "Awake". Eυτυχώς μετά ακολούθησε η δισκάρα και μας αποστόμωσε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 επιστροφή στα γνωστά μου λημέρια... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Μετά τον Βαγγέλη, ας ακούσουμε λίγο Carole....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις