droneblack Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Μιας που αύριο έρχεται η Kramer μου...! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Καλό (και έχει και ric) Διακοπές από σήμερις - ώρα για άραγμα ΟΝ ΤHE BEACH :) (but i am still not happy, i feel like there's something wrong, λένε οι στίχοι... - θα μου περάσει) Καλησπέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Dinosp παρ'όλο που κάποτε με στεναχώρησες και με νευρίασες (αναφορά σε ανθρωπάκια με άσπρα ρούχα σε ιδρύματα) για προσωπικούς λόγους, μετά το Revolution blues από το On the beach, αναθεωρώ! Δεν μπορεί άνθρωπος που ακούει Young εκείνης της εποχής να είναι κακός. Τις καλησπέρες μου με το αγαπημένο μου του Neil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Dinosp παρ'όλο που κάποτε με στεναχώρησες και με νευρίασες (αναφορά σε ανθρωπάκια με άσπρα ρούχα σε ιδρύματα) για προσωπικούς λόγους, μετά το Revolution blues από το On the beach, αναθεωρώ! Δεν μπορεί άνθρωπος που ακούει Young εκείνης της εποχής να είναι κακός. Τις καλησπέρες μου με το αγαπημένο μου του Neil. Τα θυμάσαι τ' ανθρωπάκια ακόμα σιγαρέττε!! >:( (Δεν υπάρχει πια αυτό το ποστ... σβήστηκε μετά από παράκλησή μου σε συνέχεια των παρατηρήσεών σου) Πάντως... ;D ;D ;D Καλησπέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Αν και προτιμώ το αυθεντικό, είναι μια καλή διασκευή No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Κι ένα για το Σηφαλάκι το κορκόδειλα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2014 Πίσω γορίλες θα σας ανοίξω τη κράνα λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις