Guru npap Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 http://youtu.be/UiZg82R89Qc χωρίς λόγια... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Ο Χριστος και η μανα Του :o :o :o θα με αρρωστησουν παλι 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 μου άνοιξες την όρεξη... http://youtu.be/fBvGZP4srZA δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Εμμονή με τα φρικιά, αυτά κατέστρεψαν την Ελλάδα ;D ;D ;D Δεν είναι δυναμόν να ακούς Ζέπελιν, ή Who και μετά να με πασσάρεις ΔΠ-Μπρόκολ Χάρουμ-Παταθανατσίου κλπ κλπ. Είμαι σίγουρος πως διαβάζεις Καθημερινή πλέον και ακούεις Χ''τζηνικολάου και ρίαλ φμ λαίμαι...............και δεν είσαι ρε κακομοίρη ο ΣΦ που ζει στα εναπομείναντα του μπομπαρδισμού πουλικατόζμπιτα του Βαρελίνου τα πετρόκτιστα, με τα διπλά τζάμια 100 χρόνια πριν και τις πόρτες από σφενδάμι που ούτε ο Ζβαρτζ δεν ημπορούσε να ανοίξει λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2014 Ω Παλιγγενεσία τσι ευκολίας μου... Ω Παλιγγενεσία τσι αμολημένης στα βρώμικα κουρεμένα λιβάδια κρίσης μου... Ω Παλιγγενεσία του τρύπιου τσουβαλίου που όταν είναι γεμάτο, ότι στο σκοτάδι της other side της μοικάνας προσπαθείς να φορτώσεις, αρχιμήδεια οδηγεί τας πατάτας στο να πέφτουν στο ήδη μαβί ποδάρι του κατόχου που νωχελικά αράζει στο βρεμένο μαύρο (ή μήπως γκρι? δεν ενθυμούμαι... έχω χρόνια να ξαπλώσω) γρασίδι του απυρόβλητου... εσιγκηνήθην φρικ..αλέως ευρισκόμενος στην σκιάν τσι "[p] Ο25: μικρής, πρόχειρης κατασκευής, από οτιδήποτε διαθέσιμο υλικό, που χρησιμεύει σαν αποθήκη ή σαν πρόχειρο κατάλυμα", διαβάζοντας ΣοπενχάουΕΡΤ που λαίται και ας μη διαβάζω Καθημερινή και ακούγοντας το κάτωθι και ας μην ακούω Real fm... ;D ;D ;D :P http://youtu.be/Lz1TlJGLzqs διότι When she's walking by the river and the railway line She can still hear him whisper Let's go down to the waterline που λαίται... ;D ;D ;D 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 για εκείνους που ξεχωρίζουν ... https://www.youtube.com/watch?v=LyBfoCtsXYk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Α ρε τιτανα Isao Sasaki, Mick Jagger της Ιαπωνιας, γερασες αλλα παραμενεις φωναρα. Τα τραγουδια σου μιλανε παντα μες την καρδια μας, Isao εσυ Superstar... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Εμμονή με τα φρικιά, αυτά κατέστρεψαν την Ελλάδα ;D ;D ;D Δεν είναι δυναμόν να ακούς Ζέπελιν, ή Who και μετά να με πασσάρεις ΔΠ-Μπρόκολ Χάρουμ-Παταθανατσίου κλπ κλπ. Είμαι σίγουρος πως διαβάζεις Καθημερινή πλέον και ακούεις Χ''τζηνικολάου και ρίαλ φμ λαίμαι...............και δεν είσαι ρε κακομοίρη ο ΣΦ που ζει στα εναπομείναντα του μπομπαρδισμού πουλικατόζμπιτα του Βαρελίνου τα πετρόκτιστα, με τα διπλά τζάμια 100 χρόνια πριν και τις πόρτες από σφενδάμι που ούτε ο Ζβαρτζ δεν ημπορούσε να ανοίξει λαίμαι ;D ;D ;D ;D ;D ;D I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις