Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru

μου άνοιξες την όρεξη...

http://youtu.be/fBvGZP4srZA

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμμονή με τα φρικιά, αυτά κατέστρεψαν την Ελλάδα  ;D ;D ;D

Δεν είναι δυναμόν να ακούς Ζέπελιν, ή Who  και μετά να με πασσάρεις ΔΠ-Μπρόκολ Χάρουμ-Παταθανατσίου κλπ κλπ. Είμαι σίγουρος πως διαβάζεις Καθημερινή πλέον και ακούεις Χ''τζηνικολάου και ρίαλ φμ λαίμαι...............και δεν είσαι ρε κακομοίρη ο ΣΦ που ζει στα εναπομείναντα του μπομπαρδισμού πουλικατόζμπιτα του Βαρελίνου τα πετρόκτιστα, με τα διπλά τζάμια 100 χρόνια πριν και τις πόρτες από σφενδάμι που ούτε ο Ζβαρτζ δεν ημπορούσε να ανοίξει λαίμαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Guru

Ω Παλιγγενεσία τσι ευκολίας μου...

Ω Παλιγγενεσία τσι αμολημένης στα βρώμικα κουρεμένα λιβάδια κρίσης μου...

Ω Παλιγγενεσία του τρύπιου τσουβαλίου που όταν είναι γεμάτο, ότι στο σκοτάδι της other side της μοικάνας προσπαθείς να φορτώσεις, αρχιμήδεια οδηγεί τας πατάτας στο να πέφτουν στο ήδη μαβί ποδάρι του κατόχου που νωχελικά αράζει στο βρεμένο μαύρο (ή μήπως γκρι? δεν ενθυμούμαι... έχω χρόνια να ξαπλώσω) γρασίδι του απυρόβλητου...

εσιγκηνήθην φρικ..αλέως ευρισκόμενος στην σκιάν τσι "[p] Ο25: μικρής, πρόχειρης κατασκευής, από οτιδήποτε διαθέσιμο υλικό, που χρησιμεύει σαν αποθήκη ή σαν πρόχειρο κατάλυμα",  διαβάζοντας ΣοπενχάουΕΡΤ που λαίται και ας μη διαβάζω Καθημερινή και ακούγοντας το κάτωθι και ας μην ακούω Real fm... ;D ;D ;D :P

http://youtu.be/Lz1TlJGLzqs

διότι

When she's walking by the river and the railway line

She can still hear him whisper

Let's go down to the waterline

που λαίται... ;D ;D ;D 8)

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Α ρε τιτανα Isao Sasaki, Mick Jagger της Ιαπωνιας, γερασες αλλα παραμενεις φωναρα.

Τα τραγουδια σου μιλανε παντα μες την καρδια μας, Isao εσυ Superstar...image.gif

Εμμονή με τα φρικιά, αυτά κατέστρεψαν την Ελλάδα  ;D ;D ;D

Δεν είναι δυναμόν να ακούς Ζέπελιν, ή Who  και μετά να με πασσάρεις ΔΠ-Μπρόκολ Χάρουμ-Παταθανατσίου κλπ κλπ. Είμαι σίγουρος πως διαβάζεις Καθημερινή πλέον και ακούεις Χ''τζηνικολάου και ρίαλ φμ λαίμαι...............και δεν είσαι ρε κακομοίρη ο ΣΦ που ζει στα εναπομείναντα του μπομπαρδισμού πουλικατόζμπιτα του Βαρελίνου τα πετρόκτιστα, με τα διπλά τζάμια 100 χρόνια πριν και τις πόρτες από σφενδάμι που ούτε ο Ζβαρτζ δεν ημπορούσε να ανοίξει λαίμαι  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

I'm not bored. I've just got an incredibly boring face.

-Charlie Watts

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου