Guru npap Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2014 Αδελφέ είμαι μεταξύ Δράμας-Ξάνθης και ουχί εις τας Σέρρας................... ντάξει αδελφέ... μη βαράς... εξάλλου και ο Κηθ δε φημίζεται για το ταλέντο του στη γεωγραφία... εχάθη στην περιπλάνηση... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2014 επ ευκαιρία μία από τις καλύτερες για μένα audiophile ηχογραφήσεις ever (πέραν της όποιας καλλιτεχνικής της αξίας)... αν την βρείτε σε cd (ή wave) χρησιμοποιήστε την ως reference point για τις μίξεις σας ή την ρύθμιση του hardware σας... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Ωρα για χαλαρωση. Καφεδακι και μια κομματαρα απο τους Axis, μια Ελληνικη Prog/JazzRock μπαντα που τα εσπαγε. Το παρακατω κομματι θυμιζει αρκετα Caravan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Φρεσκο-ανεβασμενο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Γεια σου ρε Καταρράκτη με τα ωραια σου Friday left me fumblin' with the blues Kalisperes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα Dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2014 Φρεσκο-ανεβασμενο Νο2 και σπανιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις