Dinosp Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος ο 24χρονος Εγω όμως μιλάω για αλλα "μπλουζ". Τα slow που χορευαμε πριν γεννηθεί αυτός... ξέρεις του στυλ: Φίλοους, πιάσε δυο βερμουτακια, και μη μας ενοχλήσεις τα επόμενα 8 λεπτά... και ανέβασε την ένταση να ακούμε και στον κήπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Εγω όμως μιλάω για αλλα "μπλουζ". Τα slow που χορευαμε πριν γεννηθεί αυτός...Ναι το καταλαβα. Πολλοι ακομα και σημερα ετσι τα λενε. Ξερεις, κυριως ανθρωποι μεγαλης ηλικιας που ειχαν δει βινυλιο μονο σε juke box. ;D Και μια και το'φερε η συζητηση, παρε και μια "blues" κομματαρα που βαζαμε στα παρτυ στα τελη των 70s/αρχες 80s. Aπο το κλασσικο Live Tapes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Φυσικα η επιτομή της κατηγορίας ήταν το shine on your crazy diamond, τοσο λόγω ποιότητας αλλα και (κυρίως) λόγω διαρκείας... Ο φίλος, απο το σπίτι του οποίου γράφουμε, μόλις μου επεσήμανε οτι άκρως "βοηθητικό" ήταν και αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Και μια και το'φερε η συζητηση, παρε και μια "blues" κομματαρα που βαζαμε στα παρτυ στα τελη των 70s/αρχες 80s. Aπο το κλασσικο Live Tapes. Σωστός ο παίχτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Ακούς εκεί με τη Βάνα Μπάρμπα, εγώ δλδ θα είχα φτοκτονήσει λαίμαι δηλαδή. ..............και ένα νέου, εκ του ρεπορτάζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ. Ο Κοζδδδδδδδδδ δρ κέρδισε στη Νοιζομάζωξη το κομπιλέτο. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Tι κανει αυτο το ραμολι διπλα στην Norah Jones? ;D ;D Λοιπον Samy, παω να φαω (μεσημεριανο), οποτε οτι Punkoειδη κομματι σου ερθει βαλτο τωρα. Εχεις 30-40 λεπτα max, μετα θα ποσταριστει πχιοτητα μονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Ακούς εκεί με τη Βάνα Μπάρμπα, εγώ δλδ θα είχα φτοκτονήσει λαίμαι δηλαδή. ..............και ένα νέου, εκ του ρεπορτάζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ. Ο Κοζδδδδδδδδδ δρ κέρδισε στη Νοιζομάζωξη το κομπιλέτο. Τι έβαλες ρε μεγάλε... Λοιπον, τα κορίτσια εδώ μερακλωσαν, θυμήθηκαν τα νιάτα τους και χορεύουν μπλουζ!! http://youtu.be/iZhNW_jKrQY Edit: o cos κέρδισε ΚΑΙ το τζόκερ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Αντιπαρέρχομαι τα των κορασίδων, είμαι κατάκοπος και αύριο πάω Θάσο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Ντους πουαν λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις