Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακομα ενα ακυκλοφορητο soundtrack απο τον κυριο Παπαθανασιου. Τι "κολλημα" κι αυτο να μη κυκλοφορει τις δουλειες του. Ακομα και το Blade Runner βγηκε 12 χρονια μετα την ταινια, κι αυτο οχι ολοκληρο. eyeroll.gif

Κατι λείπει Κώστα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Λίγο καιρό μετά την ταινία, την είχα πατήσει και είχα πάρει εκείνο το δισκάκι που είχε τη μουσική του Blade Runner, αλλά όχι παιγμένη από το Βαγγέλη. Το πρόλαβες αυτό; Μεγάλη φάση.

Ναι, το εχω ακουσει. Το εχω σε MP3, για αγορα δεν...

Cover_1.jpg

Cover_2.jpg

Κατι λείπει Κώστα

Η πιο πληρης εκδοση του soundtrack ειναι το Blade Runner (Esper Edition) που ειναι διπλο CD.

Να το βρειτε καπου μαλλον δεν παιζει πλεον,  ηταν bootleg, αλλα σε ΜP3 βρισκεται. Και φυσικα το official "Blade Runner Trilogy, 25th Anniversary" του 2007 που ειναι τριπλο. Το πρωτο CD ειναι το ιδιο με την εκδοση του 1994, το δευτερο CD εχει μεσα κομματια απο το soundtrack που ειχαν μεινει απ'εξω, 2-3 απο αυτα ειναι re-recorded. Το τριτο CD εχει νεα μουσικη πανω στο υφος του Blade Runner.

• Guru

Οι DP πηραν την εισαγωγη του Bombay Calling και εφτιαξαν το Child In Time. Οι ιδιοι το εχουν πει πολλες φορες. Ηταν ενα κομματι που επαιζαν στις προβες και ετσι καπως βγηκε το Child In Time, το οποιο περα απο την εισαγωγη δεν εχει κατι αλλο κοινο με το Bombay Calling.

σέβομαι την προτίμηση σου στους Purple αλλά όταν γίνεται "οπαδική" ε όσο νάναι με γαργαλάει...

το ότι το έχουν "πει" κατόπιν εορτής δεν τους κάνει λιγότερο "κλέφτες"... στο Machine head δεν μπήκαν καν στον κόπο έστω για μια αόριστη "μνεία"... όσο για το τι είναι η "εισαγωγή" στο child in time ρώτα "υποκειμενικά" πλέον την εφηβεία μου (ίσως και την δική σου, ίσως και πολλών άλλων, για την "αξία" αυτής της απλής αλληλοδιαδοχής συγχορδιών)...

ντάξει νέα παιδιά ήτανε και σε άλλες εποχές... να τα δικαιολογήσουμε... αλλά να μη κάνουμε το άσπρο, μαύρο σε κάθε ευκαιρία (ή έστω purple ;D)...

Οι "μαγκες" It's A Beautiful Day ομως το 1970 "ξεπατικωσαν" ολοκληρο το Wring That Neck (1968) των DP και το εβαλαν στο δευτερο αλμπουμ τους με τιτλο Don And Dewey. Αυτα για την ιστορια και για το ποιος εκλεψε ποιον. 8)

όσο για αυτό με ξεπερνάει...

ok...είναι ποτισμένο το dna του Έλληνα στον "νηπιακό συμψηφισμό" μεν (πηγή πλήθους δεινών του), αλλά και σε χαλαρή μουσικοκουβεντούλα να προηγείται η "αντίδραση" της "δράσης"  ... ε κάπου σε χάνω...σόρυ... 8)

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Τωρα τελευταια βλεπεις πολλα βιντεο του Samy. Να το κοιταξεις αυτο πριν ειναι αργα... ;D

Δεν εχεις άδικο, εδώ που τα λέμε ... Εχω το ελάττωμα να διαβάζω τα ΠΑΝΤΑ

Κάτσε να δω τι έγραψε ο npap και επανέρχομαι

"Νηπιακος συμψηφισμος" ε? Κανενας συμψηφισμος δεν υπαρχει εδω. Τα πραγματα ειναι απλα. Οι DP "δανειστηκαν" την εισαγωγη του Bombay Calling και συνεθεσαν ενα εντελως διαφορετικο κομματι που δεν εχει καμια σχεση με το Bombay Calling. Τα "θυματα" (οπως συνηθως τους παρουσιαζουν) It's A Beautiful Day εκλεψαν στην κυριολεξια το Wring That Neck και το ηχογραφησαν με αλλο τιτλο. Ακου ξανα λοιπον τα Bombay Calling/Child In Time και Wring That Neck/Don And Dewey και τα ξαναλεμε. Αν θες να μιλησουμε για κλεψιμο και DP, μπορουσες να μου πεις για το Black Night για παραδειγμα. Εκει μαλιστα, επεσε κανονικοτατο κλεψιμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου