Guru npap Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Άντε και μια ακόμη "διαφορετική" εκτέλεση του Child In Time..... ;D μην ξύνεις πληγές... :-* δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 dream team... ένας κι ένας τα παιδιά... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Θεός Zawinul edit: κι εδω αίσχη (Weather Report) https://www.youtube.com/watch?v=LqiXmE-QTT8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Τι έγινε? Φάγαμε πόρτα στο σωλήνα και πιάσαμε τα Vimeo? Ισα ισα, για να μη φαω πορτα στο YouTube ανεβασα το συγκεκριμενο κομματι στο Vimeo. :P Το Vimeo σπαει νευρα ομως γιατι οταν ανεβει καποιο βιντεο μετα πρεπει να περιμενεις 45 λεπτα! για να το δεις. :( Αυτο γινεται βεβαια μονο στους free accounts. Άντε και μια ακόμη "διαφορετική" εκτέλεση του Child In Time..... ;D Οι DP πηραν την εισαγωγη του Bombay Calling και εφτιαξαν το Child In Time. Οι ιδιοι το εχουν πει πολλες φορες. Ηταν ενα κομματι που επαιζαν στις προβες και ετσι καπως βγηκε το Child In Time, το οποιο περα απο την εισαγωγη δεν εχει κατι αλλο κοινο με το Bombay Calling. Οι "μαγκες" It's A Beautiful Day ομως το 1970 "ξεπατικωσαν" ολοκληρο το Wring That Neck (1968) των DP και το εβαλαν στο δευτερο αλμπουμ τους με τιτλο Don And Dewey. Αυτα για την ιστορια και για το ποιος εκλεψε ποιον. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Οταν λέω στη διεύθυνση "πάω για λιγο μέσα, στο γραφείο" με ρωτάει "δουλεια η μουσική" Οταν απαντάω "μουσική, πάω να συνδέσω τΟ KRK" ρωτάει "Samy η Καταρρακτης" Τοτε μου αρεσει να την αποσυντονιζω. "Μπα, Φαζιος" Η αλήθεια ειναι οτι άρχισα να ακούω παλι μουσική μετα απο πολλα χρονια λόγω του Καταρράκτη... Ευχαριστω Κωστή Και, οπως θα έλεγε και thanoszin The best groove ever Back into the fundamentals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Να'σαι καλα Ντινο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Έβλεπα την ταινία νωρίτερα σήμερα (μετά από καιρό) και σε σκεπτόμουν.. ξέρεις γιατί. Όσοι δεν την έχουν δει, ας το κάνουν. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Ακομα ενα ακυκλοφορητο soundtrack απο τον κυριο Παπαθανασιου. Τι "κολλημα" κι αυτο να μη κυκλοφορει τις δουλειες του. Ακομα και το Blade Runner βγηκε 12 χρονια μετα την ταινια, κι αυτο οχι ολοκληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Ακομα ενα ακυκλοφορητο soundtrack απο τον κυριο Παπαθανασιου. Τι "κολλημα" κι αυτο να μη κυκλοφορει τις δουλειες του. Ακομα και το Blade Runner βγηκε 12 χρονια μετα την ταινια, κι αυτο οχι ολοκληρο. Λίγο καιρό μετά την ταινία, την είχα πατήσει και είχα πάρει εκείνο το δισκάκι που είχε τη μουσική του Blade Runner, αλλά όχι παιγμένη από το Βαγγέλη. Το πρόλαβες αυτό; Μεγάλη φάση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις