samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δεν παιζεται λεμε ο νέοντας... Πρέπει να έμεινε σε μικρή ηλικία ορφανό, δεν εξηγείται αλλέως γιατί κλαίει τη μάνα του στο μνήμα ο νέοντας λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Τοπο στα νιατα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Τοπο στα νιατα λεμε Μιλάμε, δεν έχεις αφησει ορφανό για ορφανό που να κλαίει ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Η περιπτωση σου ειναι ανιατη λεμε... Αφιερωμενο το παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Να βάλω ενα αναβραζον ντεπονακι, πριν ξαναχωθω στη δουλεια - (κουφάλα γρίπη) Επίσης, επειδή ειμαι σε mode ανασκόπησης, να βάλω τα τρία κομματια που αγάπησα περισσοτερο το 2014 #3.... Αυτο... Μα πόσες φορές ανεβοκαταβηκε τον λόφο για να τραβήξει αυτο το αριστούργημα, ο μακαρίτης ο JP? Τα #2 & #1 ειναι στο ηχοσυννεφο... Τα βρισκω και επανέρχομαι Kalisperes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Τα βρισκω και επανέρχομαι Περιμενουμε. Μην αργησεις μονο πολυ γιατι κατα τις 9 ο Samy πρεπει να πεσει για υπνο, εχει κυνηγι αυριο. Ευτυχως δεν θα χρειαστει να παει μακρια, να, μια ετσι να ανοιξει το παραθυρο και το βουνο ειναι απ'εξω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Περιμενουμε. Μην αργησεις μονο πολυ γιατι κατα τις 9 ο Samy πρεπει να πεσει για υπνο, εχει κυνηγι αυριο. Ευτυχως δεν θα χρειαστει να παει μακρια, να, μια ετσι να ανοιξει το παραθυρο και το βουνο ειναι απ'εξω. ;D Μη μου βιάζεσαι και μη με πιέζεις... Προς το παρόν, εχω βάλει την προηγούμενη σελίδα να παίζει στο μπακγκραουντ... Επισης, έχω να μιλήσω σε 350 ταράνδους από βδομάδα, για τις προοπτικές της επόμενης κυνηγετικής περιόδου και πρέπει να σκεφτώ και αρχίσω να γράφω την παρουσίασή μου... (την κάτω πλατανιά μου μέσα, λαιμαι) - Επισης σκέφτομαι ότι παίζει εκείνο το τριο των τεσσαρων γνωστών σήμερα, ότι εκθέτει ο Νάσος αύριο, ότι πρέπει να κάνω ψυχοθεραπεία στους προγόνους αύριο, ότι πρέπει να βοηθήσω στο μαγείρεμα αύριο... - αγχος μεγάλο, λέμε... Θα τα γράψω όλα, μου φαίνεται, και θα πάω για κυνήγι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Τugiτος μας άφησε νωρίς No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις