Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Άσε το πλι και δώσε βάση στο τι γράφει στο headstock της κιθάρας του Lukather.... SAMMY με κάτι γράμματα ΝΑ- με το μπαρδόν ;D https://www.youtube.com/watch?v=mYT7PXpQMrU all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 κι ας το τριτώσω με μια κομματάρα... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Το ξέρω, θα βγει τώρανες ο Σπαζοκλαμπάνιας ο Τσίου-Παπαθανα-Τσίου και θα με βάλει Γκίλαν, ενώ αλλάζει τα νερά, αλλά εγώ εκεί, θα τον τσιμεντάρω ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι έχετε κόρες με καταλαβαίνετε :) Btw κομματάρα και υπέροχο βίντεο/σκηνή. Τα όσκαρ δεν τσιμπιόνται έτσι για πλάκα τελικά :'( ;D Frozen Let It Go- Και ξεχνώ- GreeK Version HD: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=jDy8kWnEaVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερίζω όλους τους γνωστούς υπόπτους ξενύχτηδες, φανερά συνδεδεμένους χρήστες και μη, και αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι στους εκ Μυτιλήνης αδερφούς και φίλους... Και φυσικά στον Τιτανοτεραστιο ιδιοκτήτη του νήματος και στον serial ξυλοκάφτη παρανεστιο εν χριστω ξαδερφόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις