samy paraga Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Επιτέλους έφυγε :D :P Να κάτσεις εκεί ρε να αλλάζεις τα νερά, δε σε θέλουμε ;D ;D ;D Καλό τΣούΚου λεβέντες και λεβέντισσες.......Αντονέλλα ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΝ.ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ.ΑΛΛΟ https://www.youtube.com/watch?v=YOWSTtXxf9s LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 ΑΣΘΜΑ ΑΣΘΜΑΤΩΝ λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 καλήν εσπέρα ξενύχτηδες συνγέροντες... ένα γκρουπάκι που με άρεζε τα μάλα, αν και μάλλον υποτιμημένο (αν ενθυμούμαι καλώς) από την γενιά μου... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Είναι κανά 4άρι χρόνια, που αυτόν το σούπα,θέλω να τον διασκευάσω στο συγκεκριμένο. Είναι θέμα τραύματος και το αντιλαμβάνομαι χρόνια μετά, αλλά κάποια στιγμή θα ωριμάσει η ιδέα και θα το βγάλω σε πανκ :-X Το ομολογώ, είμαι αμαρτωλός, δεν με σέλω πια No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 χμμμ... ο καθαρός αέρας σε μεγάλες δόσεις και απότομα έχει παρενέργειες... μέχρι να σου στείλω κανά λίτρο εμφιαλωμένο καυσαέριο πάρε αυτό το χάπι... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης αυτό Ου Τζόνις θα παίξει ακουστική και φουνή κι εγώ τα υπόλοιπα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Παιξτε νοητα κ απο μενα ενα Neil Young - Crime in the city.. Closing time, ο καλυτερος δισκος ever. Παρεα πραγματικα :-) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Ο καταρρακτης με συναγωνιζεται στις ωρες εξοδου, εγω τελικα βγηκα 01.20 :-) Οι μικρες ωρες παιδια, οι μικρες ωρες :-) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 7:00.....Τι ωρα ειναι αυτη που γυρναει ο αλητης.....(πειναω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις