Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 ;D Για τουν Καταράχτ λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Ελεος λεμε.... :-X http://youtu.be/gp5_9y0zg18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 και δοθείσης ευκαιρίας κάτι για μερακλήδες (παλιό αλλά πάντα επίκαιρο)... ΣΥΝΤΑΓΉ: Κοτόπουλο με Johnnie Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Johnnie... Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες... Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα... Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου... Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά... Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Johnnie και πιείτε το... Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος... Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι Johnnie... Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο τρεις φορές... Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου... Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία... Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη... καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα... Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα... 3 λοτήρια αρφότερα.... Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, (επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο... Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας... μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι... αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι ΛΑΙΜΑΙ... Την επόμενη μέρα , πάρτε ένα ντουζάκι και πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα... α και καθαρίστε το ********* που δημιουργήσατε στην κουζίνα... την αλλη βδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή: Κατσικάκι με τσικουδιά... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια συνταγη. Την ξερω και γω αλλα με μερικες μικρες αλλαγες, δηλαδη χωρις Τζονυ και χωρις κοτοπουλο, αλλα με σκετο Τζιν. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Τι γκρουπαρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις