samy paraga Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 samy, σε ζηλευω που ησουν εκει. Σαν πολυ αργα να γεννηθηκα... Μια χαρά γεννήθηκες τότε που γεννήθηκες, όπως κι εγώ. Σιγά μην ήθελα να έχω γεννηθεί το 50 για να προλάβω όλους τους γίγαντες της αγγλικής ροουόκ του 60 στα ντουζένια τους ;D ;D ;D Το πρόβλημα Ώδη, είναι ότι έχω φτάσει σε μια ηλικία που αναπολώ περασμένα......αυτό είναι ανησυχητικό ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=Lv5qN4Qn9ss Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=Lv5qN4Qn9ss Φάζιος ις αλαιβ!!! Που' σαι ρε συ, μας έλειψες πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Που' σαι ρε συ, μας έλειψες πολυ Ευχαριστώ Ντίνο μου, κι εσείς μου λείπετε! Αλλά δεν φτάνει που με ανέχεστε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Αλλά δεν φτάνει που με ανέχεστε? Μηδενικη ανοχη στους αλητας!!! :-* ;D ;D ;D Νομιζω Ντινε(καλημερες λαιμαι τετοια ωρα) θα αρεσει στον Μαρβιν(ανατριχιασα παλι που το ακουω): Και μ'αυτα το ιδιο,ανατριχιαζω(η ειμαι αρρωστος και κρυωνω η μας εχουν καψει τοσο μερικες γυναικες.........α ρε Χαρουλα γμ τ πτ ν μ)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Καλημερες που ειστε βρε αφαντοι? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Καλημερες που ειστε βρε αφαντοι? Γεια σου Κι εσενα Νασο,πως παει φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Ολα καλά θα φάμε κανα βρώμικο αλλα μαζι με φούζιο και Ντίνο :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Ολα καλά θα φάμε κανα βρώμικο αλλα μαζι με φούζιο και Ντίνο :D Εννοειται! Την αλλη βδομαδα παιζουν οι Μοτιβες στο Π.Φαληρο. Λεω να μαζευτουμε να πιουμε τιποτα μπυρες και μετα για βρωμικα. Ψηνομαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2015 Οκ ειναι και διπλα μας αναμένω τηλ ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις