Guru npap Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Εδω παντως δεν πρεπει να τραγουδαει ο Ρουσσος αλλα ο Σπυρος Μεταξας. Στο μπασο ειναι βεβαια ο Ντεμης. ακριβώς... edit... μόλις έμαθα ότι έφυγε ο Demis...:'( δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Τώρα που ο υδρονομέας του Ευρίπου βλέπει Χ''νικολάου-Τσίου είναι ευκαιρία ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 ...και Ραδιο Αρβυλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2015 Αν και ο Ρέι το έγραψε μάλλον για κάποια γυναίκα, ο άσθμας ταιριάζει γάντι ;D ;D ;D Τσίου 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Αν κι εφόσον και ίσως και αν ήμουν ο Μπουμπλής θα σου έριχνα μια ντρίπλα κλπ κλπ..........δυστυχώς όμως οι Κινκς ήτο άτυχοι, καθόσον ο κοσμάκιζζζ, μόνο από she loves you yeah yeah yeah γνουρίζ Τσίου ρε ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_YS16yA8Ef0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=o4x-xB96aio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2015 Σε συνέχεια του προηγούμενου... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις