Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Dinosp: αμέλησα να σε ευχαριστήσω, λαίμαι, για τη Nancy και τις μπότες της.

Ορίστε, λοιπόν

https://www.youtube.com/watch?v=NsUKQWCzGEc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

αφιερωμενο στους συνθεσαιζερακηδες του νοιζ και διαστημοπαιδα των 80ς

σε οποιον αρεσει αυτος ο ηχος προτεινω νακουσει Todd Terje. το τι κανει με τα συνθια δε παιζεται το παληκαρι, ειναι πολυ πρωτοτυπος και εχει ισορροπησει τον ηχο με την εποχη

παραθετω και ενα live που σκιζει (το δευτερο τραγουδι δεν ακουγεται αλλα το υπολοιπο ειναι κομπλε)

α ρε nordιλα αρρωστια !

Άναψα το τζάκι, έβαλα ένα Jack με πάγο ::) (μεγάλοι άνθρωποι είμαστε :-X), ξηρούς καρπούς και φυσικά το She's got the Jack .......

Τι γκρουπάρα ρε παιδί μου....  :o

Σβήσε το τζάκι μη παρεις καμιά φωτιά, δεν έχει και κρύο λαίμαι.Πιες κανά τήλιο και άντε για ύπνο πουρέιντζερ  ;D

No one wants an alien

Σβήσε το τζάκι μη παρεις καμιά φωτιά, δεν έχει και κρύο λαίμαι.Πιες κανά τήλιο και άντε για ύπνο πουρέιντζερ  ;D

Είπα να ζεστάνω λίγο τα γέρικα κόκαλά μου ο καψερός κι εσύ μου την πέφτεις....... :-[  Νά για να μάθεις.........
;D

Άντε αφού με αφιέρωσες και άσθμα, να σε αφιερώσω κι εγώ ένα απ αυτά που σε αρέσουντα ρουοκ λαίμαι και να σκεπάσω, μην αρπάξεις καμιά πούντα γέρικο κόκκαλο  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Moderator

Σας ευχαριστώ όλους λαίμαι για την ενθάρρυνση!Πρέπει να την έπιασα τη ρήτρα που βλακωδώς έβαλα,αύριο δίνω το δεύτερο.Φύγαμε για κάτι καλύτερο από τον τίτλο του παρακάτω άσματος. ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Καλή επιτυχία Bill.....άντε ένα ακόμη κι από μένα... Ε όχι και Fall βρε Sammy :P :P :P

Μην βαράτε είμαι στο τρίτο Jack και έπεται συνέχεια

Σορρυ για για την αλλαγη κλιματος,απλα μου ηρθε τωρα να βαλω ενα κομματι απο τον αγαπημενο φιλο Μπαμπη που μας αφησε πριν κανα χρονο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου