samy paraga Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Billy καλή επιτυχία ρε, μη μασάς με τους παπούδες επαέ μέσα, φρικιά ραμολιμέντα είμεθα μεις κι εσύ το μέλλον λεβεντιά μου...................... Να πας μπροστά https://www.youtube.com/watch?v=5zNdMc6wGtU No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Billy καλή επιτυχία ρε, μη μασάς με τους παπούδες επαέ μέσα, φρικιά ραμολιμέντα είμεθα μεις κι εσύ το μέλλον λεβεντιά μου...................... Να πας μπροστα Έτσι...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Με μια βαθιά υπόκλιση και λατρεία γι'αυτό που λέγεται μουσική! https://www.youtube.com/watch?v=fr-PmLYMxkc Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Billy καλή επιτυχία ρε, μη μασάς με τους παπούδες επαέ μέσα, φρικιά ραμολιμέντα είμεθα μεις κι εσύ το μέλλον λεβεντιά μου...................... Να πας μπροστά έτσι φυσικά... (άντε και χαλάλι σου Bill που με βάζεις να συμφωνώ με τον ΠΑΝ(κ) της ελληνικής υπαίθρου και της σεξιστικής ηχομυθολογίας)... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Τήλιο και ξάπλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Σκωθείται πᾶνω ορέ ζαγάρια ροουκάδες που πίνετε τήλια και ξενυχτάτε. Ημίανάς,προυσχή λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Οσοι πάνε τώρα για ύπνο, μετράνε; ;D [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Νυχτοφύλακας δουλεύεις Τάκη; :o Όταν παντρευτείς, τα ξαναλέμε..... :-[:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Νυχτοφύλακας δουλεύεις Τάκη; :o Όταν παντρευτείς, τα ξαναλέμε..... :-[:P Μπα... αϋπνίες απλά, Φώτη :) Καλημέρα :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις