AuditoryDriving Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Ρε, θα στρώσετε ποτέ; (πέσαν κομματάρες πάντως - αρχίζω να το σκεφτομαι αν πρεπει να μπαινω εδω γιατι μου θυμίζουν άλλες εποχές) Αντε πάμε σε κανα πιο ουδέτερο [flash=200,200] Αφιερωμένο σε όλους :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 MOUNTAIN LIVE AT WOODSTOCK 1969:LONG RED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 εδώ είμαστε Περικλή... τώρα που κοιμήθηκε ο Samy ας εκφραστούμε κι εμείς... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο sammy!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Aυτη η Longan Sharp η τραγουδιστρια με φτιαχνει τρομερα(αυτη με το χρυσαφοπορτοκαλι !! 8)) Αχ Θεε μου δεν ηταν να παιζω σε αυτην την μπαντα εστω και σφυριχτρα! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Aυτη η Longan Sharp η τραγουδιστρια με φτιαχνει τρομερα(αυτη με το χρυσαφοπορτοκαλι !! 8)) Αχ Θεε μου δεν ηταν να παιζω σε αυτην την μπαντα εστω και σφυριχτρα! ;D ;D κι εγώ τριγωνάκι... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 http://youtu.be/1qSRKdQXWqM δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 άντε κι αυτό πριν ξυπνήσει... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2015 Πάμε για πρώτο μάθημα πρώτης εξεταστικής ever! ??? ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις